Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 0-4

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Ποντιακής Νεολαίας στα Λευκάδια, που είχε στις τάξεις έναν Μάριο Αργυρόπουλο που…πετούσε φωτιές!

Ο νεαρός επιθετικός των “μπλαουγκράνα” είναι ομολογουμένως η αποκάλυψη της ομάδας καθώς σε ένα ακόμη παιχνίδι, απέδειξε πως η απόκτηση του το καλοκαίρι από την Ακαδημία Βέροιας, ήταν κίνηση-ματ.

Με το σημερινό χατ-τρικ, ο 20χρονος επιθετικός έφτασε τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα και αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό, μπορεί να “χτυπήσει” ακόμη και τη δεύτερη θέση στον σχετικό πίνακα.

Από την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας (που αγωνίστηκε και πάλι με αρκετές απουσίες) συνεχίζει να απογοητεύει τους φιλάθλους του, καθώς η σημερινή ήττα ήταν η 5η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, με την τελευταία νίκη των “κυανολεύκων” να καταγράφεται 3 μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 17/12/2016 με αντίπαλο τη Δόξα Λιανοβεργίου.

Το πρώτο τέρμα των Ποντίων σημειώθηκε στο 9ο λεπτό, με σουτ του Αργυρόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ο Αχιλλέας όμως είχε μεγάλη ευκαιρία στο 21′ να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά ο Γιάτσος αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε λίγο νωρίτερα ο Τσάλμας.

Η πίεση του Αχιλλέα που έψαχνε εναγωνίως την ισοφάριση, δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ στο 34′ οι ελπίδες για κάτι καλύτερο ψαλιδίστηκαν, όταν ο Αργυρόπουλος εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ “γράφοντας” το 0-2, σε πολύ καθοριστικό χρονικό σημείο της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ανορθόδοξα για να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν ενώ ήταν πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Στο 66′ η νίκη των “μπλαουγκράνα” πήρε διαστάσεις θριάμβου, με το τρίτο προσωπικό τέρμα του Αργυρόπουλου, ενώ στο 78′ ήρθε και το τέταρτο γκολ για την ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη, με τέρμα που σημείωσε ο Αραμπατζής, που είχε περάσει λίγο πριν στον αγωνιστικό χώρο.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε την Ποντιακή Νεολαία να πανηγυρίζει την 7η φετινή νίκη, που τη φέρνει μάλιστα ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” υποχώρησαν ακόμη περισσότερο, όντας πλέον στη 12η θέση με 17 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Παζαρτζικλή

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμουλέντρας, Στογιάννος Ρ. (35′ Καϊσίδης), Σακελλάρης (46′ Τουγγελίδης), Γκέτσος, Γιάτσος, Τσάλμας, Σαμαράς Δ., Γιαμαλίδης, Στογιάννος Γ. (73′ Σαμαράς Τ.), Τασιώνας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Μπόσκος, Σότι, Παπαδόπουλος, Μπακιρτζής, Καϊρακλίδης, Νιογκάνα, Παπακωνσταντίνου (72′ Αραμπατζής), Αργυρόπουλος, Μπεκιαρίδης (59′ Καραπίττας)

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected