Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλωσε τη διαφορά και είναι στο χέρι του! (photos)

Ακόμα μια νίκη πέτυχε σήμερα (19/3) ο Απόλλων Λάρισας που νίκησε με 3-0 στην Φιλιππούπολη τον Θεσπρωτό για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν εμφανώς ανώτερη των Θεσπρωτών και έφτασε άνετα στην 17η φετινή νίκη που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 55 βαθμούς, ενώ αύξησε και την βαθμολογική διαφορά από την 2η θέση στους τέσσερις βαθμούς εκεί όπου πλέον συγκατοικούν ο Ολυμπιακός Βόλου και η ΑΕ Καραϊσκάκης με 51 βαθμούς.

Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική στις αρχές Απριλίου, γιατί υπάρχει διακοπή την επόμενη εβδομάδα, Βολιώτες και Αρτινοί κοντράρονται μεταξύ τους στο Πανθεσσαλικό σε ένα παιχνίδι κομβικό για την συνέχεια, ενώ ο Απόλλωνας έχει επικίνδυνη έξοδο στο Ελευθεροχώρι εκεί που σήμερα (19/3) ο Ολυμπιακός Βόλου άφησε δυο υπερπολύτιμους βαθμούς.

Ο Απόλλων Λάρισας ήταν πολύ καλός, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και πέραν των τριών τερμάτων, είχε δυο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ενώ στον αντίποδα ο Θεσπρωτός δεν συμπλήρωσε καν 18αδα συν το γεγονός της βαθμολογικής άνεσης που έχει βρισκόμενος στην μέση του πίνακα.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athleticlarissa.,gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Παπαδόπουλος (58′ Σουλίδης), Ιορδανίδης, Ανδρέου (74′ Μουταφτσίσκι), Αγρόδημος, Μηνάς, Καμπέρης, Σαχινίδης, Μανθάνο (66′ Συράκος), Διβανές.

Θεσπρωτός (Δημήτρης Μουρούτης): Κωνσταντάκος (51′ λ.τ. Μπότσαρης), Πολυχρονιάδης, Ηλίας Α., Νόνης, Πάνος, Πέντζας (68′ Τσουντσούδης), Λαγός, Μυρσινιάς, Ντόκος (37′ λ.τ. Κωστάκης), Μπίκας, Βιτώρος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected