Κατηγορίες
Διάφορα

Στην 3η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος!

Η Μικτή παίδων Μεσσηνίας ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό της ταξίδι στο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ καθώς νίκησε στον μικρό τελικό την αντίστοιχη ομάδα της Εύβοιας με 2-0 και κατέκτησε την 3η θέση στην Ελλάδα!

Τα “μαγκάκια” του Ηλία Μαστορέα συνέχισαν την παράδοση που Θέλει την Μεσσηνία να βρίσκεται στις κορυφαίες Θέσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, βγάζοντας εκτός από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους, ψυχή και πάθος!

Ο μικρός τελικός στο ΔΑΚ Άργους ήταν νευρικός καθώς το άγχος βάραινε τα πόδια των παιδιών αλλά οι νεαροί Μεσσήνιοι κατάφεραν με γκολ των Κοσμόπουλου, Ρουμελιώτη να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ευβοιωτών και να πανηγυρίσουν την πολύ μεγάλη διάκριση!

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport365.gr

Συνθέσεις

Μικτή Παίδων Μεσσηνίας (Ηλίας Μαστορέας): Καραχάλιος, Σκοπέτος, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Καλύβας, Σαούτης, Παπανικολόπουλος (55′ Ρουμελιώτης), Κοσμόπουλος (75′ Κοτσιλιέρης), Κωστέας (75′ Σπυρόπουλος), Σαρδέλης (61′ Παπαγεωργακόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (55′ Κακαλέτρης)

Μικτή Παίδων Εύβοιας (Δημήτρης Κελεντζιjς): Μίχος, Σκαδάλης, Πόγκας (67′ Σπύρου), Πασσάς, Ρουμελιώτης, Γιόλος, Μήτρου (67′ Αδαμόπουλος), Κικίδης (41′ Αλαφάκης), Ποδαράς, Μεταξάς (49′ Σαρρής), Αντωνάκης (75′ Τόγκος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected