Κατηγορίες
Basket

Μεγάλη ανατροπή του Άρη μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι!

Ο Άρης μπορεί να βρισκόταν πίσω στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παίζοντας όμως και στο πεντάλεπτο της παράτασης κατάφερε να επιβληθεί με 69-65 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τον πρώτο αγώνα των play offs.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι τα πρώτα λεπτά της 4ης περιόδου, όμως η έλλειψη δυνάμεων έδωσε στον Άρη το προβάδισμα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν τελικά στην παράταση και την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να παίρνει στο τέλος τη νίκη.

Κορυφαίοι για τους “κίτρινους” ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους στα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα αλλά και ο Σίμτσακ που μάζεψε 12 ριμπάουντ. Εξαιρετικός από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο Νέιθαν Σόμπεϊ με 20 πόντους, που δεν κατάφεραν όμως να χαρίσουν την νίκη στην ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.

η ανάλυση του αγώνα στο basketblog.gr

ΑΡΗΣ (Πριφτης): Ξανθόπουλος 16 (2 τρ., 4 ασ.), Κάμινγκς 10, Γιάνκοβιτς 12 (1 τρ., 5 ρ., 4 ασ.), Καββαδάς 6, Ντραγκίσεβιτς 5 (1), Σκοτ, Φλιώνης, Τσαϊρέλης 8, Ζάρας 6, Σίμτσακ 2 (12 ρ.), Τζάκσον, Μούρτος 4

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Σόμπεϊ 20, Κόνιαρης 4, Μαργαρίτης 2 (5 ρ.), Πέινερς 7 (1), Κλάντον 7 (11 ρ.), Χρυσικόπουλος 2, Τσόχλας 7 (2), ΜακΦάντεν 8 (1), Μιλιένοβιτς, Γλυνιαδάκης, Άσκα 8 (6 ρ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected