Κατηγορίες
Football League

Του έφτανε ο βαθμός!

Ο ΑΟΧ ήταν εμφανώς καλύτερος του Πανελευσινιακού, έχοντας δοκάρι και χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά εν τέλει έμεινε στο ισόπαλο 0-0.

Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί την ομάδα του Νίκου Παντέλη στην κατηγορία, καθώς η παραμονή επισφραγίζεται και μαθηματικά ό,τι κι αν συμβεί στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Ο ΑΟΧ ειδικότερα στο α’ ημίχρονο είχε πολύ μεγάλη κατοχή υπέρ του, ενώ το διάστημα μεταξύ 20ου και 30ου λεπτού βρέθηκε πολύ κοντά στο να σκοράρει. Σε αυτό το 10λεπτο, που στην ουσία είναι… 5λεπτο, ο ΑΟΧ έφτασε τέσσερις φορές κοντά στο 1-0, οι δύο από τις οποίες με τον Ρούνεϊ, ο οποίος στο 22’ ανάγκασε σε μεγάλη απόκρουση τον Γκόμες, ενώ τρία λεπτά αργότερα σημάδεψε το δοκάρι μετά τη σέντρα από τον Τουγλή, που τα πήγε πολύ καλά. Από εκεί και μετά ακολούθησαν δύο ακόμα φάσεις με τον Σταματή που επίσης θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΧ είχε ξανά την πρωτοβουλία στις κινήσεις. Μπορεί να μην είχε τις ίδιες τελικές προσπάθειες, αλλά ουσιαστικά πέραν δύο περιπτώσεων προς το τέλος του αγώνα δεν απειλήθηκε από τον Πανελευσινιακό.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η ισοπαλία είναι σα… νίκη για τον ΑΟΧ, που ό,τι κι αν γίνει από εδώ και στο εξής, την επόμενη χρονιά θα είναι στη Φούτμπολ Λιγκ.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Δρίζης, Ηρακλής, Δαμιανάκης, Τουγλής, Τσουκάνης (70’ Ντούμος), Φουρλάνος, Ζέρης (86’ Λάσκαρης), Αποστολόπουλος, Ρούνεϊ (62’ Βαρούχας), Σταματής

Πανελευσινιακός (Αντώνης Δρακόπουλος): Γκόμες, Κρτσμάρεβιτς, Σιλιγαρδάκης, Κολόκας (51’ Κορομηλάς), Γραικός, Δημόπουλος (61’ Κωστόπουλος), Στόγιος (30’ Κασνέτση), Καμπούρης, Μουστάκης, Αγγελούδης, Αρναούτογλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected