Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πήρε το τρίποντο και…περιμένει!

Τελευταία αγωνιστική το απόγευμα της Κυριακής, όπου όμως ο πρωταθλητής θα κριθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων της ΕΠΟ με την υπόθεση της μη διεξαγωγής του αγώνα της Καλαμαριάς με την Καρδία να εκδικάζεται την προσεχή Πέμπτη

Χρειάστηκε να φθάσει πάλι στο τέλος του αγώνα, για να μπορέσει η Δόξα Δράμας να κάμψει την αντίσταση του Νέστου Χρυσούπολης, που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και έφερε σε δύσκολη θέση τους Δραμινούς, οι οποίοι βγήκαν στην αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος και με λυτρωτή τον Βιτλή να πετύχει δύο τέρματα και να παραμείνει στον ένα βαθμό από την Καλαμαριά και περιμένοντας τις εξελίξεις από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ την προσεχή Κυριακή.

το φιλμ της αναμέτρησης στο dramagoal.gr

Συνθέσεις

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Κυφωνίδης, Λάσπατζης, Καζαντζίδης, Παυλακάκης, Μαρκάκης, Τσάκωνας, Μαϊδανός (79’ Φαμπιόλ), Μπούτος (46’ Μπουλγούρας), Βαλαβανόπουλος, Τόρες, Κωνσταντίνου (64’ Μιχαηλίδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αν. Τσελεμπής): Σικαλιάς, Παγώνης (67’ Ρεβυθόπουλος), Βιτλής, Κωστόπουλος, Παπαζούδης, Παναγιωτούδης, Μπουσινάκης (90+1’ Λαδάκης), Πινδώνης, Παβίσεβιτς, Καρλόπουλος (85’ Μκρτσιάν), Παπαζαχαρίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected