Γ Εθνική / Τοπικά

“Σεισμός” στα αποδυτήρια του ΑΠΟΚ για την άνοδο στη Γ Εθνική! (photos)

Το Κερατσίνι ήταν αυτό που τελικά επικράτησε στον αγώνα μπαράζ ανόδου της ΕΠΣ Πειραιά, με σκορ 1-0 επί της Οδηγήτριας.

Η ιστορική ομάδα πήρε τη νίκη στο 86′ και παράλληλα το εισιτήριο για τη Γ Εθνική. Δικαιολογημένα λοιπόν στο τέλος οι παίκτες πανηγύρισαν την επιτυχία τους!

Το παιχνίδι κρίθηκε με ένα πέναλτι που συζητήθηκε πολύ και αμφισβήτησαν έντονα οι της Οδηγήτριας. Μετά από ένα “γέμισμα” του Σκορδίλη στο 83′ στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, ο γκολκίπερ Κατσικούρης έκανε έξοδο και διεκδίκησε την μπάλα στον αέρα μαζί με τον Τουρνά.

Οι δυο παίκτες συγκρούστηκαν, με τον ποδοσφαιριστή του Κερατσινίου να προλαβαίνει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία της Οδηγήτριας, 0 διαιτητής Μιχελής όμως, ενώ αρχικά υπέδειξε άουτ, άλλαξε την απόφαση του θεωρώντας πως ο Κατσικούρης «γκρέμισε» τον Κερατσινιώτη ποδοσφαιριστή.

Μετά από ένα τρίλεπτο διαμαρτυριών, ο Ψυχογιός εκτέλεσε το πέναλτι χαρίζοντας τη νίκη και παράλληλα την άνοδο στην ομάδα του.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο stoplekto.gr

Η σύνθεση του ΑΠΟ Κερατσίνι :

Μπότος, Σφυρογιαννάκης (68′ λ.τ. Χονδρουδάκης), Σκορδίλης (90′ Βατής), Μπατής, Αγγελάχης, Διάκος, Ψυχογιός, Γκιάτης, Νταουτάι (90+1 Φούντας), Τουρνάς, Κουρκούτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected