Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Σκόραραν” στην ανθρωπιά!

Με την παρουσία περίπου 200 φιλάθλων πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό παιχνίδι που διοργανώθηκε από την ομάδα του Πανθρακικού και της Δόξας Προσκυνητών και παρά τη συνεχή βροχόπτωση από την έναρξη του παιχνιδιού οι δυο ομάδες προσέφεραν αρκετά καλό θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Όπως αναφέρει το thrakisports.gr, μπορεί να έβρεχε ασταμάτητα στην κυριολεξία, όμως «βροχή» είχαμε και από γκολ στο φιλικό παιχνίδι, αφού Πανθρακικός και Δόξα Προσκυνητών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Στο 15ο λεπτό ο Αλεξόπουλος ξέφυγε από τους αμυντικούς της Δόξας Προσκυνητών, και νίκησε τον Περτσά για να ανοίξει το σκορ. Η Δόξα απάντησε στο 38′ με τον Ξενοδοχίδη να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσα, και στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ μπορεί να άλλαξε, αφού μπήκαν άλλα δυο γκολ, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν ίδιο με αυτό του ημιχρόνου. Στο 60′, λοιπόν, ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε ένα φάουλ με σέντρα για τον Πανθρακικό και ο Βουλγαρίδης που είχε μπει πριν λίγο στο παιχνίδι με κεφαλιά νίκησε τον Περτσά για να βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ τον Πανθρακικό. Η Δόξα Προσκυνητών απάντησε και μάλιστα εις διπλούν, αλλά ο Βάσκος και τις δύο φορές στο 77′ και στο 84′ σούταρε, έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η μπάλα και τις δύο φορές τράνταξε τα δοκάρια. Ό,τι δεν έκανε ο Βάσκος πιο πριν, το έκανε στο 90′ ο Δραγανίδης που με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Γιαννόπουλος, Αφεντουλίδης, Καλογερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Σεκερλής, Αλεξόπουλος, Πανούσης, Γρηγοριάδης, Τζελέπης, Παπασάββας, Παπαγεωργίου. Έπαιξαν και οι: Σμαραγδής, Μπόμπολας, Χατζηιωαννίδης, Κυριαλάνης, Βούλγαρης

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Περτσάς, Αμέτ, Σίμος, Αμούλ, Καραγιαννίδης, Μόσχος, Κασιώτης, Καμζέλας, Ξενοδοχίδης, Καλιανίδης, Λειβαδιώτης. Έπαιξαν και οι: Δραγανίδης, Βάσκος, Κατσαρός, Χιλμή, Χασκήζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected