Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Η δεύτερη κούπα για το Στέκι, η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου και οι όμορφες στιγμές στις απονομές (photos)

Μια πραγματικά όμορφη γιορτή στήθηκε σήμερα στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, όπου πάνω από 200 φίλαθλοι…περικύκλωσαν τον αγωνιστικό χώρο για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του 3ου Τουρνουά Foot Tennis.

Νικητής για δεύτερη φορά το Στέκι, που πανηγύρισε τον τίτλο χάρη στο 3-1 επί του Πλυντηρίου & Parking Αυτοκινήτου “Κρύπας”, σε ένα παιχνίδι εξαιρετικής ποιότητας το οποίο (φάνηκε σε μεγάλο βαθμό) ευχαριστήθηκαν άπαντες το βράδυ της Τετάρτης.

Η ομάδα των Ασλάνογλου, Μπρέγκου και Τάσο απέδειξαν πως δίκαια θεωρούνταν εξ αρχής το φαβορί της διοργάνωσης και με πολύ καλή πορεία στο τουρνουά, κατέκτησαν το δεύτερο τρόπαιο. Άξιοι αντίπαλοι βεβαίως και οι Δημούλτσης, Τριανταφυλλίδης που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, ωστόσο δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο στην πρώτη τους παρουσία στο τουρνουά.

Λίγο πριν, η Οικοκίνηση έκανε την ανατροπή στο σκορ και επιβλήθηκε με 3-1 του Hotel Kapsalis, σε ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι με πολύ όμορφες φάσεις εκατέρωθεν. Οι Ασλαμπάλογλου και Γκελοσάνι αποζημίωσαν τους φίλους τους που βρέθηκαν στο πλευρό τους, ενώ και οι “οράνιε” των Αρβανιτίδη και Φωτόπουλου, έδωσαν μεγάλη μάχη για το μετάλλιο.

Ωστόσο, άπαντες κέρδισαν από ένα δώρο, προσφορά χορηγών, με το πιο brand να είναι βεβαίως το ταξίδι για 4 άτομα στη Λευκάδα, προσφορά του Filippidis Travel “Ticket4All”, το οποίο παρέλαβαν σε…αμερικανικά πρότυπα (ένα μεγάλο εισιτήριο με εκτυπωμένα επάνω τα στοιχεία και το όνομα του νικητή) ενώ το βαρύτιμο τρόπαιο σήκωσε και ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Παπαευθυμίου.

 

Το Κύπελλο παρέδωσε στους νικητές η κα Αικατερίνη Χατζημασούρα, εκ μέρους των “Voice City” και “ΜΑΖΙ Markets”, υποστηρικτές της φετινής διοργάνωσης.

Οι δεύτεροι νικητές, στους οποίους απονεμήθηκε από τον Δημήτρη Χατζηπαυλίδη (ιδιοκτήτη της επιχείρησης Χρώματα “Χατζηπαυλίδης) ένα κύπελλο για την επιτυχία τους, παρέλαβαν ένα πλήρες σέρβις, προσφορά των Ανταλλακτικών Φωτιάδης (το δώρο πρόσφερε ο Αντώνης Φωτιάδης) ενώ παράλληλα, η Tzimos Service στη Μελίκη πρόσφερε την εργασία για τα εν λόγω service.

Οι Ασλαμπάλογλου και Γκελοσάνι, εκτός του χάλκινου μεταλλίου και του κυπέλλου (το οποίο τους παρέδωσε ο Γιώργος Τσαμουρίδης εκ μέρους του “Ερατεινό” Cocktail Bar), παρέλαβαν έναν φάκελο με δύο εξαιρετικά δώρα, ένα γεύμα για 4 άτομα από το “Στάσου Μύγδαλα” και μία φιάλη κρασί στο Bar “CookooVaya”.

Τα παραπάνω δώρα παρέδωσε στους νικητές Μάκης Σπανός, εκπρόσωπος του Γυμναστικού Συλλόγου Κοπανού που για μια ακόμη φορά στάθηκε αρωγός για την όσο το δυνατό άρτια διοργάνωση.

Τέλος, οι 4οι νικητές δεν αποχώρησαν με…άδεια χέρια, καθώς παρέλαβαν από τον Τάσο Καψάλη (εκ μέρους του Αγροκτήματος “Καψάλη”) το δώρο που πρόσφερε το εστιατόριο “Απ’ Αλλού” και αφορά ένα γεύμα για 4 άτομα συν μία φιάλη κρασί.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι παίκτες που αγωνίστηκαν :

(Μικρός Τελικός)  Hotel Kapsalis – Οικοκίνηση  1-3 (21-7, 21-23, 18-21, 21-16)
Αρβανιτίδης, Φωτόπουλος / Ασλαμπάλογλου, Γκελοσάνι

(Μεγάλος Τελικός)  Το Στέκι – Κρύπας  3-1 (16-21, 21-14, 21-7, 21-13)
Ασλάνογλου, Μπρέγκου, Τάσο / Δημούλτσης, Τριανταφυλλίδης, Τότσκας

περισσότερο φωτορεπορτάζ και βίντεο στη συνέχεια…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected