Γ Εθνική / Τοπικά

Φουλ ανανεώσεις!

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, μετά την πρόσληψη του τεχνικού Πέτρου Μίχου και τις πρώτες ανανεώσεις παραμονής με τoυς, Νίκο Μπουζούρα, Παναγιώτη Μπουτσικάκη, Δημήτρη Αρβανίτη, συνεχίζει κινήσεις στο αγωνιστικό κομμάτι.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, ήδη το τελευταίο 24ωρο κι ως τώρα, ολοκληρώθηκαν άλλες δυο ανανεώσεις περυσινών βασικών παικτών, του γκολκίπερ Γιώργου Τσάμη και του μέσου Δημήτρη Μπράβου (φωτ).

Οι ανακοινώσεις:

“Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση και του Δημήτρη Μπράβου. Ο Αμαλιαδίτης μέσος, θα αγωνιστεί για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν σε αυτή τη φάση της καριέρας του, με τη φανέλα της ομάδας μας. Η οικογένεια του Αστέρα τον καλωσορίζει ξανά και του εύχεται καλή χρονιά”.

“Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Τσάμη. Πρόκειται για μια σημαντικότατη επιτυχία του συλλόγου, να διατηρήσει στις τάξεις της έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελούσε στόχο αρκετών ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ και της Γ΄ Εθνικής. Με χαρά τον υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε καλή χρονιά”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected