Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Υποστολή σημαίας!

Χωρίς τον αρχηγό και φυσικό ηγέτης της, Χρήστο Καλαντζή Θα παρουσιαστεί η Μαύρη Θύελλα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Όπως αναφέρει το sport365, ο εμβληματικός κάπτεν της Καλαμάτας ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τσάκωνα πως δεν Θα μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται αφού οι επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις του (πρόσφατα απέκτησε το τρίτο του παιδί) δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει να αγωνίζεται σ’ αυτό το επίπεδο και δεν μπορεί να ακολουθήσει το απαιτητικό πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Η απόφαση αυτή του χαρισματικού σκόρερ των ελληνικών γηπέδων αποτελεί πλήγμα και απώλεια για την ομάδα καθώς πέρα απ’ τα αδιαμφισβήτητα ηγετικά του χαρακτηριστικά, ο Χρήστος Καλαντζιjς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στην φετινή σεζόν και στην πορεία για το νταμπλ. Μόνο τυχαίο δεν ήταν πως αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ έχοντας ξεχωριστή παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα (27 συμμετοχές, 22 γκολ, 5 ασίστ).

Για τη Καλαμάτα η απόφαση αυτή του Καλαντζιj σημαίνει πως Θα χρειαστεί μία επιπλέον λύση στην επίθεση απ’ αυτές που υπολόγιζε οπότε μεσοεπιθετικά τουλάχιστον η ομάδα θα παρουσιαστεί με σημαντικές διαφοροποιήσεις στο νέο πρωτάθλημα.

Τα μαντάτα για τον έμπειρο επιθετικό πληροφορήθηκε άμεσα ο νέος τεχνικός της ομάδας Νίκος Ζαλίκας ο οποίος την Τετάρτη συνέχισε τις επαφές του με τους ανθρώπους της ομάδας και τους άμεσους συνεργάτες του. Μάλιστα είχε μια πρώτη γνωριμία με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, τον’Ελβιο Μάνα και τον γυμναστή Γιώργο Κατσούλη με τους οποίους συζήτησε θέματα της προετοιμασίας.

Αργά το απόγευμα ο Κατερινιώτης τεχνικός είχε νέα συνάντηση με τον Σταύρο Παπαδόπουλο στην βίλα του τελευταίου καθώς πλέον στο τραπέζι έχουν αρχίσει να πέφτουν και τα πρώτα ονόματα αναφορικά με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected