Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το παράδειγμα του Κώστα Κατσουράνη, οδηγός τους!

Δεν είναι πλέον ασυνήθιστο φαινόμενο για σπουδαίους ποδοσφαιριστές, να αναλαμβάνουν τα ηνία μίας ομάδας, που είναι και η αγαπημένη τους, όταν κρεμούν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.

Το έκανε ο Ζαγοράκης, ο Ντέμης, ο Κατσουράνης πρόσφατα με την Παναχαϊκή, ο Γεωργάτος παλαιότερα με την ίδια ομάδα, ο Πασσαλής με τον Εδεσσαϊκό αλλά και άλλοι. Ο Τζαβέλλας, ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, είχε ηγηθεί μίας προσπάθειας που έγινε στη Δόξα Βύρωνα, όμως έπειτα αποσύρθηκε, ενώ Αβραάμ και Κλάους είχαν συνεισφέρει αρκετά στον Διγενή Λακώματος.

Όπως αναφέρει το epsm24, ένας εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής, που πρόσφατα μάλιστα επαναπατρίστηκε, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του στον Παναυπλιακό. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, που όπως δήλωσε, αναλαμβάνει την ομάδα που βρίσκεται τώρα στο τοπικό, με σκοπό να την ανεβάσει κατηγορίες.

Ο αδερφός του θα είναι αυτός που θα «τρέχει» ουσιαστικά την ομάδα, με τον Παναγιώτη πάντως να είναι από κοντά, ελέγχοντας και αποφασίζοντας για σημαντικά θέματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected