Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ποιοτική προσθήκη!

Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη και γι αυτό το λόγο δεν είναι λίγες οι ομάδες που κινήθηκαν για την απόκτηση του στη μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, τα επτά τέρματα που σημείωσε με τη φανέλα της Τριγλίας απέδειξαν πως πρόκειται για έναν ικανότατο μεσοεπιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα έχοντας καταλυτικό ρόλο και στο τομέα της δημιουργίας.

Τα στοιχεία αυτά ήταν αρκετά για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Φωστήρα οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν θετική απάντηση από τον Βαγγέλη Νικολόπουλο και να τον εντάξουν στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο πρώην άσος του ΟΦΗ βρέθηκε σήμερα στο “Σπύρος Γιαλαμπίδης” μάλιστα όπου είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ιθύνοντες του συλλόγου και τον πρόεδρο της ομάδας, Διονύση Πανταζή ο οποίος έκανε τα πάντα με προσωπικές του ενέργειες για να τον ντύσει στα ‘κιτρινόμαυρα’.

Το νέο απόκτημα του «Φονέα» με θητεία σε Οπούντιο Μαρτίνου και ΑΕ Δηλεσίου θα αποτελέσει μια ισχυρή μονάδα που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Ταύρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2014-2015 ο Νικολόπουλος είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φθιώτιδας σημειώνοντας σε 28 ματς 14 τέρματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected