Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η επιβράβευση της ΑΕ Αλεξάνδρειας στον Νικηφόρο Μπελαγιάννη. Τι δήλωσε ο ίδιος στο SportsUp

Παράλληλα με τη συγκρότηση του ρόστερ αλλά και την πρόσφατη σύνθεση του τεχνικού τιμ, η ΑΕ Αλεξάνδρειας προχώρησε και στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον (κατά πολλούς) επιτυχημένο στο πόστο του, Νικηφόρο Μπελαγιάννη.

Ο 28χρονος (01/05/1989) γυμναστής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική, ενώ στις δηλώσεις του πριν λίγο στο SportsUp μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με τον σύλλογο, διαψεύδοντας παράλληλα τη φημολογία περί οφειλών στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΑ:

“H Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας, μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν, με τον ταλαντούχο γυμναστή της ομάδας μας Νικηφόρο Μπελαγιάννη. Του ευχόμαστε υγεία κ να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει στην Γ Εθνική κατηγορία.”

Και οι δηλώσεις του :

“Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ΑΕ Αλεξάνδρειας, Δημήτρη Σαμαρά αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα βρίσκομαι στο τεχνικό τιμ της ομάδας και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική, ένας σύλλογος με ανθρώπους που αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον.

Η παραμονή μου στην ομάδα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής συμπεριφοράς όλων προς το πρόσωπο μου. Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία και υπομονή για όλους!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected