Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές με (πολύ) ουσία και προοπτική ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

Πήρε…φόρα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και προετοιμάζει το έδαφος για τη συμμετοχή του στη Γ Εθνική!

Η διοίκηση των “πρασίνων”, σε συνεργασία με τον Γιώργο Ντάμτσιο, έχουν καταστρώσει ένα συγκεκριμένο πλάνο ενίσχυσης και μέχρι στιγμής οι κινήσεις που έχουν γίνει συνδυάζουν την ποιότητα, την αγωνιστική ικανότητα αλλά και το μέλλον, μιας και πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι “πράσινοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους Αντώνη Παρσόπουλο, Χάρη Περπερίδη και Λευτέρη Κίτσα, τρεις παίκτες που στις θέσεις που αγωνίζονται, θεωρούνται εξαιρετικές επιλογές.

Ο πρώτος είναι 22 ετών (26/01/1994, μεσοεπιθετικός) και μέχρι πρότινος είχε διττό ρόλο στη Μελίκη, όντας προπονητής και αρχηγός του Φίλιππου στην Α2 Ερασιτεχνική. Κατά γενική ομολογία, ο πρώην παίκτης του ΑΣ Ειρηνούπολης και των Λευκαδίων είναι ποδοσφαιριστής που αξίζει να αγωνίζεται σε εθνικές κατηγορίες και ο Μέγας Αλέξανδρος του δίνει και πάλι την ευκαιρία να το πράξει.

Ο Χάρης Περπερίδης είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ταχύτατη αγωνιστική εξέλιξη και εξαιρετικές περγαμηνές. Παρά το νεαρόν της ηλικίας (10/02/2000), ο πρώην επιθετικός του Αστέρα Αλεξάνδρειας και μέχρι πρότινος στην Κ17 της Βέροιας, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία και το μόνο σίγουρο είναι πως το αξίζει. Θυμίζουμε πως ο νεαρός επιθετικός είχε βραβευτεί από το SportsUp για την τεράστια επιτυχία του όντας μέλος της Μικτής Ημαθίας που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής της ΕΠΟ.

Τέλος, ο Λευτέρης Κίτσας (18/10/1994, μέσος) είναι το νέο απόκτημα του Μέγα Αλέξανδρου από τον γειτονικό ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Θεωρείται από τα σπουδαιότερα ταλέντα που ανέδειξε η Ημαθία και θα μπορούσε να αγωνιστεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο αν δεν υπήρχαν οι συγκυρίες αλλά και ένας σοβαρός τραυματισμός. Έχει θητεύσει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου όσο και στον Αλιάκμονα Νησελίου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων :

“Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοινώνει την απόκτηση του πλάγιου επιθετικού Αντώνη Παρσόπουλου.

Γεννημένος το 1994 ο νέος ποδοσφαιριστής μας ξεκίνησε από τον Φίλιππο Μελίκης όπου αγωνίστηκε από το 2007 έως το 2010. Από το 2010 έως το 2011 μεταπήδησε στην Κ17 και Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Τις χρονιές 2011-2013 αγωνίστηκε στην Κ20 της Βέροιας. Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στη Γ΄ Εθνική με τα Λευκάδια. Το 2015 ξεκίνησε στην Ειρηνούπολη και στη συνέχεια στον Φίλιππο Μελίκης όπου αγωνίστηκε μέχρι πέρσι.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Παρσόπουλο στη ομάδα μας. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πολλές ακόμα επιτυχίες με την φανέλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.”


“Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων συνεχίζοντας την λογική της στήριξης των ταλέντων του δήμου Αλεξάνδρειας είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός από τα μεγαλύτερα εν ενεργεία ταλέντα του δήμου μας.

Πρωταθλητής Ελλάδος με την Περιφέρεια στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Με 10 γκολ στον Άρη Παλαιοχωρίου την περίοδο 2015-2016. Πρώτος σκόρερ την περίοδο 2016-2017 στην Κ17 της Βέροιας με 10 γκολ στο επίσημο πρωτάθλημα. Πρώτος σε συμμετοχές με 27 σε 27 παιχνίδια.  

Ο Χάρης Περπερίδης από σήμερα ανήκει στην οικογένειά μας. Γεννημένος το 2000 αγωνίζεται σε θέση επιθετικού. 

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πολλά γκολ.”


“Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοινώνει την απόκτηση του Λευτέρη Κίτσα.

Ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής είναι ένα ακόμα ένα ακόμα ταλέντο του δήμου Αλεξάνδρειας που θα φορέσει τα χρώματα της ομάδας μας.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected