Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ένας πρωταθλητής στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε και τυπικά σήμερα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Οι “κιτρινομπλέ” προχώρησαν στην τέταρτη συνολικά προσθήκη τους ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική και μάλιστα με έναν ποδοσφαιριστή που έχει…φάει με το κουτάλι τον πρωταθλητισμό τουλάχιστον για μια πενταετία.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσίλη, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην “πρώτη” της ομάδας και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή, Δημήτρη Χαλκιά. Ο 23χρονος (18/11/1993) αμυντικός χαφ, που μπορεί να παίξει κάλλιστα και στα δύο άκρα της άμυνας, κατέκτησε το πρωτάθλημα Κοζάνης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΠ Καραγιαννίων.

Ο Βεροιώτης ποδοσφαιριστής, από τους πιο “παλιούς” στην ομάδα (4 χρόνια παρουσίας στην ΑΕΠ), με θητεία στο παρελθόν σε Κοζάνη, ΑΕΠ Βέροιας, Αετό Σκύδρας και Αναγέννηση Βέροιας, μίλησε στο SportsUp για τη νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά :

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά καταρχάς τη διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές της ΑΕΠ για τα τέσσερα υπέροχα χρόνια, με την επίτευξη όλων των στόχων που έθεσε η ομάδα. Έπειτα, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην “οικογένεια” του ΓΑΣ Ροδοχωρίου που με δέχτηκε από την πρώτη στιγμή και που με έκαναν να νιώσω πραγματικά σαν μέλος μιας οικογένειας, με μέλη που είναι δεμένα μεταξύ τους και πασχίζουν το ίδιο για το σύνολο.

Το σίγουρο είναι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους και εύχομαι όλοι μας να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected