Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές και μία αποχώρηση στον Αχιλλέα Νάουσας!

Όλο και πιο έντονη η δραστηριότητα στον Αχιλλέα Νάουσας, που πλέον είναι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό πλήρης για να ξεκινήσει την προετοιμασία του.

Η διοίκηση των “κυανολεύκων” ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζήση Βλαχοδήμου αλλά και του Παναγιώτη Σπαθάκη, ενισχύοντας σημαντικά τόσο το αριστερό άκρο της άμυνας όσο και τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο πρώτος είναι 24 ετών (23/07/1993) και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΦΑΣ Νάουσα, με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ημαθίας το 2016 ενώ ο Παναγιώτης Σπαθάκης (προέρχεται επίσης από τα τμήματα υποδομής του ΦΑΣ) είναι 18 ετών και την τελευταία σεζόν από μια “γεμάτη” χρονιά στον Ολυμπιακό Νάουσας.

Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης Γκέτσος αποτελεί παρελθόν από τους “κυανόλευκους”, όντας ένας εκ των κορυφαίων παικτών (και με σπουδαία αγωνιστική εξέλιξη) τα τελευταία χρόνια. Ο 19χρονος (08/02/1998) αμυντικός, γέννημα – θρέμμα του ΦΑΣ Νάουσα, μετακομίζει κατά πως φαίνεται στη Νίκη Αγκαθιάς.

Να σημειώσουμε πως η “πρώτη” του Αχιλλέα για τη νέα σεζόν θα λάβει χώρα την Πέμπτη 3/8 και ώρα 18.30, με έδρα το γήπεδο της Παναγιωπούλας

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον 24χρονο Ναουσαίο αμυντικό ΖΗΣΗ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ. Και τον 18χρονο τερματοφύλακα ΣΠΑΘΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Ο έμπειρος αμυντικός με αρκετές συμμετοχές τόσο στην Γ΄ Εθνική όσο και στην Α1 με τα χρώματα του ΦΑΣ Νάουσα αλλά και παλιότερα με τα χρώματα της ομάδος μας , είναι βέβαιο ότι θα δυναμώσει αρκετά την αμυντική διάταξη της ομάδος μας κάτι που έλειπε την περσινή σεζόν.

Ο δε 18χρονος επίσης Ναουσαίος και πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας που αγωνίστηκε πέρσι στον ολυμπιακό Νάουσας αφήνοντας άριστες εντυπώσεις με πλούσια σωματικά προσόντα τα οποία έγιναν αμέσως αντιληπτά από το προπονητικό τιμ της ομάδος μας ζητώντας την άμεση απόκτησή του η οποία στέφθηκε με επιτυχία .

Καλωσορίζουμε τα δύο νεαρά παιδιά και τα ευχόμαστε καλή επιτυχία με την ομάδα μας ,να είναι υγιείς και χωρίς τραυματισμούς

Επίσης ανακοινώνουμε ότι ελεύθερος από την ομάδα έμεινε μετά από επιθυμία του ο 19χρονος αμυντικός ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΚΕΤΣΟΣ τον οποίο και ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο μας , του ευχόμαστε δε καλή επιτυχία σε όποια ομάδα και αν αγωνιστή και να κάνει το μεγάλο άλμα που επιθυμεί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected