Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Αλμωπός Αριδαίας – Άρης 1-3

Νικητής αναδείχτηκε ο Άρης στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε την Κυριακή (20/08) με τον Αλμωπό Αριδαίας εκτός έδρας.

Όπως αναφέρει το FL News, oι «κίτρινοι» προβλημάτισαν με την απόδοσή τους στο πρώτο 45λεπτο, αλλά στο δεύτερο εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και εν τέλει επικράτησαν 3-1. Σ αυτό βεβαίως έπαιξε ρόλο και η απόδοση των παικτών του Αλμωπού, που δεν πτοήθηκαν από το γρήγορο τέρμα των φιλοξενούμενων.

Στο 3′ η ομάδα του Δημήτρη Σπανού άνοιξε το σκορ με τον Καπνίδη έπειτα από σέντρα του Μπούρμπου. Ωστόσο, στο 17′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που έκανε ο Μαραγκός. Ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Ελευθεριάδη, αλλά στο 40′ δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο, με τον Χαρίση να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα.

Ο Σπανός στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε την ενδεκάδα και οι «κίτρινοι» έδειξαν περισσότερο ορεξάτοι. Πήραν το προβάδισμα, λοιπόν, στο 57′ μετά από συνεργασία δύο πρώην παικτών του ΑΟ Τρίκαλα. Ο Στεφάνοβιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Μουμίν με κεφαλιά έκανε το 2-1. Το 3-1 διαμόρφωσε ο Διαμαντόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Αναστασιάδης, Σαμαρόπουλος, Πετρόφ, Ελευθεριάδης Γ., Μεντής, Πετρίδης, Μεντί, Ελευθεριάδης Λ., Χαρίσης. Αγωνίστηκαν και οι Θόρια, Πολύζος, Μούλας, Καραγιαννίδης, Ζαχαράκης, Μποζίνης, Μιχαηλίδης, Γκάζι, Τσόλκας, Σιδηρόπουλος, Στογιαννίδης, Παρούτογλου.

Άρης : Αναγνωστόπουλος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Κλιγγόπουλος, Ντε Σόουζα, Νίκιτς, Μουμίν, Λώττας (34΄Ντάγκρας), Μπαργκάν, Κάσσος, Διαμαντόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Καντιμοίρης, Διαμαντόπουλος, Μουμίν, Ντάγκρας (55′ Κάσσος), Ντε Σόουζα, Σόουζα, Δεληζήσης, Νίκιτς, Μπαργκάν, Στεφανοβιτς, Βαλεριάνος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected