Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Αλμωπός Αριδαίας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-1 (photos)

Πολύ δυνατό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Αριδαίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορεί να τεθούν αντιμέτωπες και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, πρωταθλητής πέρσι στην Ημαθία, επικράτησε με 1-0 των γηπεδούχων χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 48′ ο Νίκος Παπαδόπουλος, φετινό απόκτημα των “πρασίνων” από τον Κεραυνό Επισκοπής.

Ο Γιώργος Τυριακίδης χρησιμοποίησε στο πρώτο μέρος αρκετούς από τους παίκτες που (με την πρώτη ματιά) λογίζονται ως βασικοί, σε αντίθεση με τον ομόλογο του Γιώργο Ντάμτσιο, ο οποίος επέλεξε στο αρχικό σχήμα παίκτες με μικρό μέσο όρο ηλικίας, οι οποίοι και παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο.

Οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια στην αναμέτρηση, αρχικά με τον Μεντή (34′) και στο δεύτερο μέρος με τον Λάζαρο Ελευθεριάδη, στο 73′ και στο 85′ αντίστοιχα.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές επηρέασαν σημαντικά τον ρυθμό των δύο ομάδων, ωστόσο δεν έλειψαν οι ευκαιρίες αλλά και οι καλές επιθετικές προσπάθειες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μιχαηλίδης Γ., με βοηθούς τους Μιχαηλίδη Θ. και Παρούτογλου της ΕΠΣ Πέλλας

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Θόρια, Σαμαρόπουλος, Πολύζος, Ελευθεριάδης Γ., Μεντής, Πετρίδης, Μεντί, Χαρίσης, Τσόλκας. Αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης Λ., Πετρόφ, Ζαχαράκης, Μούλας, Μιχαηλίδης, Αναστασιάδης, Γκάζι, Σίσκος, Στογιαννίδης, Παρούτογλου, Σιδηρόπουλος, Λέντι

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Μπουντάνι, Βλάχος, Μηνούδης, Τσουλχάι, Τσιρίδης, Κουκουράκης, Περπερίδης, Σαμαράς, Νασούφι, Καπετάνος. Αγωνίστηκαν και οι Αραμπατζής, Κίτσας Γ., Ποτουρίδης, Συμπεθέρης, Κίτσας Λ., Λυκούργος, Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Ρίζος.

περισσότερες φωτογραφίες στο aridaianews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected