Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Κιλκισιακός 0-0 (photos+vid)

Πιο πολύ παιχνίδι πρωταθλήματος και (πολύ) λιγότερο φιλική αναμέτρηση θύμισε το σημερινό παιχνίδι, το πρώτο του Φίλιππου Αλεξάνδρειας στο ΔΑΚ της πόλης.

Αντίπαλος των “πρασίνων” ο ιστορικός Κιλκισιακός του Λεωνίδα Υφαντίδη, του προπονητή που έγραψε τη δική του ιστορία στα γήπεδα της Βέροιας (και όχι μόνο).

Το συγκρότημα του Κώστα Παπαδόπουλου φάνηκε να θέλει δουλειά για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο και κόντρα σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά ανασταλτικά, δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις μεγάλες απειλές. Από την άλλη όμως, είχε εξίσου καλή αμυντική λειτουργία και ελάχιστα κινδύνεψε από τα επιθετικά ατού των “βυσσινί”.

Όπως και να χει όμως, για αμφότερες τις ομάδες υπάρχει ακόμη χρόνος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων (αν και θα μεσολαβήσει ο πρώτος γύρος του κυπέλλου στις κατά τόπους Ενώσεις) και σίγουρα οι δύο προπονητές θα δουν μέσα από τα λάθη και θα προσπαθήσουν να τα ελαχιστοποιήσουν ή δυνατόν να τα εξαλείψουν.

Στον Φίλιππο αγωνίστηκε ο Ιταλός γκολκίπερ Τζιάκομο, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ένταξη του, προερχόμενος από τη δεύτερη κατηγορία της χώρας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Παπαδάκη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Τζιάκομο, Σκλιοπίδης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρολόπουλος, Καρατζάογλου, Αβραμόπουλος, Λίτσι, Ραχίμ, Μπενίσκος. Αγωνίστηκαν και οι Κούζας, Γιοβανόπουλος, Αργυρίου, Πιπιλιάρης, Κούμπουλα, Τριανταφυλλόπουλος, Δήμας

Κιλκισιακός : Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαηλίδης, Παλάσκας, Ματετζίδης, Μίλκας, Καθάριος, Λογγινίδης, Παναγιωτόπουλος, Μοσχάκης, Πιπερτζής. Αγωνίστηκαν και οι Καρασίμος, Κουραλίδης, Καρράς, Νικολαΐδης, Ρετσινάς, Πασχαλίδης, Σαββελίδης, Μπελίτσας, Παπουρτζής, Τοπαλίδης, Αναστασιάδης, Ιωαννίδης.

Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα :

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected