Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Μίνι ανάλυση των 12 φιλικών αναμετρήσεων των ομάδων της Ημαθίας (30/8-photos)

Δώδεκα φιλικές αναμετρήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τις ομάδες της Ημαθίας, που προετοιμάζονται για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Το SportsUp σας παραθέτει παρακάτω μια μίνι ανασκόπηση των αγώνων.

Αναλυτικά :

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – ΦΑΣ Νάουσα  0-5 (Τούφας, Νίκου, Κωτσόπουλος, Παντζαρτζίδης, Καψάλης)

δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ
φωτογραφίες ΕΔΩ

Παύλος Μελάς – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  2-4 (Τσαλουχίδης 2 / Κίτσας 2, Πετκάκης, Κιρκιλιανίδης)

δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ

Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Μακεδονικός Φούφας  0-1 (Ματούλας)

δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα, φωτογραφίες και το γκολ σε βίντεο ΕΔΩ

ΑΕ Χαρίεσσας – Αχιλλέας Νάουσας  3-0 (Καϊσίδης, Παρηγορίδης, Λύτης)

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Χρήστου Μποζίνη, που δείχνει πως βαδίζει σε καλό δρόμο, δέκα μέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα για το Κύπελλο Ημαθίας. Με τέρμα του Καϊσίδη (πρώην παίκτη του Αχιλλέα) στο πρώτο μέρος και Παρηγορίδη, Λύτη στο δεύτερο, οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν στο 3-0 κόντρα στον Αχιλλέα που δεν είχε την ανάλογη εικόνα που παρουσίασε στα προηγούμενα φιλικά του.

ΑΕ Σχοινά – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου  1-1 (Μητσιώτης / Μάρτος)

Με δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, ΑΕ Σχοινά και Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο τέταρτο με τέρμα του νεοαποκτηθέντα Μητσιώτη, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” ισοφάρισαν στο 30′ με τον Γιάννη Μάρτο. Πολλές οι αλλαγές και τα…πειράματα για τους δύο προπονητές, που είδαν με μεγάλη απογοήτευση την καθυστέρηση έναρξης της φετινής σεζόν (1/10 όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ημαθίας)

ΑΣ Πατρίδας – ΓΑΣ Κοπανού  0-6 (Οικονόμου Χ. 2, Μπούφι, Ιτσκάρας, Σιδηρόπουλος Β., Σιδηρόπουλος Κ.)

Εύκολη φιλική νίκη για την ομάδα του Γιώργου Κουλακιώτη, κόντρα σε μια ομάδα που μόλις ολοκλήρωσε μια εβδομάδα προετοιμασίας. Σκόραρε στην επανεμφάνιση του ο Βασίλης Σιδηρόπουλος, ενώ δύο τέρματα σημείωσε ο Χρήστος Οικονόμου. Στα αξιοσημείωτα, το πρώτο τέρμα του 14χρονου Κώστα Σιδηρόπουλου, ο οποίος είναι ο διάδοχος του Θωμά Σιδηρόπουλου, ποδοσφαιριστή του ΑΣ Πατρίδας και εμβληματικής φυσιογνωμίας του ΓΑΣ!

Μακροχώρι – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  1-0 (Παπακωνσταντίνου Δ. πεν)

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, το Μακροχώρι σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική φιλική νίκη μετά το 2-0 επί του ΠΑΟΚ Κουλούρας πριν από 48 ώρες. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα φιλικά και κέρδισε τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητα της. Στα θετικά της σημερινής αναμέτρησης, ο εξαιρετικά χαμηλός μέσος όρος ηλικίας των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν εκατέρωθεν.

Νίκη Αγκαθιάς – Δόξα Μαυροβουνίου  6-1 (Ζαρογιάννης 3, Ξαγοράρης, Αντωνίου, Χατζόπουλος / ?)

Επιβλητική η ενισχυμένη φέτος Νίκη Αγκαθιάς, κόντρα στους περσινούς τριταθλητές της ΕΠΣ Πέλλας. Σε πολύ καλή μέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν από τον Σταύρο Κωστογλίδη, φάνηκαν να “λύνονται” από την επίπονη προετοιμασία και με σκόρερ τους Χρήστο Ζαρογιάννη (χατ-τρικ), Νίκο Ξαγοράρη, Δημήτρη Αντωνίου (πέρσι πρωταθλητής με την ΑΕ Διδυμοτείχου στην ΕΠΣ Έβρου) και Χατζόπουλου, οι πρωταθλητές της περσινής Α2 έφτασαν στο ευρύ 6-1 επί της Δόξας Μαυροβουνίου

Φίλιππος Μελίκης – Νέα Γενεά Νικομήδειας  3-1 (Ανδρίτσος, Κατσιγιαννόπουλος, Πιτσάβας / Τσαχαλίδης)

Εξαιρετική εμφάνιση στο σημερινό φιλικό του Δημοτικού Γηπέδου Μελίκης για τον Φίλιππο, που φαίνεται πως αφήνει πίσω του τη μέτρια περσινή χρονιά και βάζει πλώρη για ακόμη περισσότερα πράγματα τη φετινή σεζόν. Με σκόρερ και δημιουργό τον Θανάση Ανδρίτσο, αλλά και τους…μόνιμους Κατσιγιαννόπουλο και Πιτσάβα, η ομάδα του Θοδωρή Τέγου έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ημαθίας. Από την άλλη πλευρά, οι ελλιπέστατοι “κιτρινόμαυροι” (αρκετοί οι απόντες και πάλι για το συγκρότημα του Μπάμπη Πετρίδη) δεν κατόρθωσαν να αντεπεξέλθουν στο επίπεδο της εμφάνισης των “ερυθρόλευκων”.

Απόλλων Λιτοχώρου – Άρης Παλαιοχωρίου  0-1 (Αρβανίτης)

Παρά το γεγονός πως ο Γιώργος Απόσογλου χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες αλλά και το ότι ο γηπεδούχος Απόλλων θεωρείται από τις πλέον παραδοσιακές δυνάμεις της ΕΠΣ Πιερίας, ο Άρης Παλαιοχωρίου φανέρωσε αρκετές ποδοσφαιρικές αρετές και με τέρμα του Αρβανίτη στο 52′ πήρε τη φιλική νίκη με σκορ 1-0. Πολύ καλές συνεργασίες, καλό pressing σε όλες τις γραμμές αλλά και καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, συνθέτουν μέχρι στιγμής την εικόνα του Άρη, 10 μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  1-0 (Πλέσκας)

Με τέρμα του Δημήτρη Πλέσκα στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός πήρε τη φιλική νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου. Δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που χωρίζει μεν μια κατηγορία, ωστόσο οι “κυανόλευκοι” κάλλιστα θα μπορούσαν να σταθούν στην Α1 μετά και τη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού.

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Αλιάκμων Νησελίου  1-6 (? / Πιπιλιάρης, Ματόπουλος 3, Καλαμπουκόπουλος, Λαμπρόπουλος)

Άκρως αποτελεσματικό το σημερινό απόγευμα στο Νησί για τον Αλιάκμονα Νησελίου, που έφτασε στο ευρύ 6-1 κόντρα στον νεανικό Αστέρα Αλεξάνδρειας. Η ομάδα του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου έδειξε σημάδια σημαντικής αγωνιστικής βελτίωσης μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια και έδειξε σε μεγάλο ποσοστό έτοιμη για το πρώτο επίσημο ματς, σε 10 ημέρες για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου. Χατ-τρικ σημείωσε ο ο Ματόπουλος και από ένα οι Πιπιλιάρης, Καλαμπουκόπουλος και Λαμπρόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected