Κατηγορίες
Football League

Ανοιχτό παιχνίδι, όμορφες φάσεις στο Τρίκαλα-ΑΕΛ! (vid)

Δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία απέναντι στην ΑΕΛ που έχει ήδη αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις της, ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε τη νίκη με 2-1.

Οι «κυανέρυθροι» ειδικά στο α’ μέρος ήταν σαφώς καλύτεροι, δημιούργησαν ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ στο 34o λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον… δανεικό από την ΑΕΛ, Δημήτρη Καπό.

Στην επανάληψη ο ΑΟΤ έδωσε γήπεδο στους φιλοξενούμενους που ισοφάρισαν στο 80ο λεπτό με τον Ντέλετιτς που σούταρε, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Βέρτζου και ξεγέλασε τον Αθανασόπουλο για το 1-1.

Αλλά… ο ΑΟΤ δεν άφησε το γκολ χωρίς απάντηση καθώς στο 90ο λεπτό ο Αναστασόπουλος έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα για τον νεαρό Μανώλη που απέναντι από τον αντίπαλο πορτιέρο πλάσαρε για το 2-1.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goaltrikala.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Τρίκαλα: Αποστολίδης (46΄Αθανασόπουλος), Βέρτζος (84΄Ζγκούρι), Γιαννίτσης, Κοτσώνης (72΄Γκαλίτσιος), Γκόλιας, Πάνος, Τεγούσης (53΄Αναστασόπουλος), Τσιάρας, Μίλιεβιτς (88΄Μανώλης), Τσίπρας (53΄Τόμιτς), Καπός (87΄Ντιατά)

ΑΕΛ: Σαφαρίκας, Μασούρας, Κούσας, Γιοβάνοβιτς (46΄Καρατάσος), Κοντόρ, Λαγός, Ανδρεόπουλος (69΄Ανδρεόπουλος), Κρητικός (69΄Ρέντζας), Γιαννιτσάνης, Περόνε (69΄Ντέλετιτς), Μπάμπιτς (46΄Κριζμάν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected