Γ Εθνική / Τοπικά

H κούπα στο ψηλότερο…ράφι των γραφείων του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων! (photos+vid)


Και επίσημα από σήμερα, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι ο πρωταθλητής Ημαθίας για τη σεζόν 2017/2018!

Μετά από μια πολύ όμορφη γιορτή και με τη συμμετοχή όλων των πρωταγωνιστών της περσινής σπουδαίας πορείας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Βασίλης Φωτιάδης απένειμε το τρόπαιο του πρωταθλητή στον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Κιρκιλιανίδη και ακολούθησε ένας…χαμός!

Τα πυροτεχνήματα έσκισαν τον καταγάλανο σήμερα ουρανό των Τρικάλων και οι 200 περίπου φίλαθλοι πανηγύρισαν μαζί με τη διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές την κατάκτηση του τροπαίου, η οποία και του δίνει το εισιτήριο ανόδου στη Γ Εθνική.

Άπαντες οι συντελεστές της περσινής εξαιρετικής πορείας ήταν εκεί και παρέλασαν μπροστά από το πανό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη σημερινή γιορτή, παραλαμβάνοντας όλοι το μετάλλιο τους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, Βασίλης Φωτιάδης αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του Μέγα Αλέξανδρου αλλά και στην ανάγκη συνέχισης αυτής και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική ενώ ο νυν πρόεδρος των “πρασίνων” Τάκης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του τίτλου, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του δικαιούται και τον τίτλο του fair play καθώς κανείς παίκτης δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.

δείτε το σχετικό βίντεο με την απονομή :

*ακολουθούν 100 φωτογραφίες και το ρεπορτάζ του αγώνα με τον Μακεδονικό Φούφα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected