Football League

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Απόλλων Πόντου – Αιγινιακός 4-0

Φιλική νίκη με τέσσερα γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο πέτυχε ο Απόλλων Πόντου κόντρα στον Αιγινιακό σε φιλικό αγώνα.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, sτο πρώτο μέρος ο Απόλλων έδειξε την υπεροχή του ανοίγοντας το σκορ στο 28ο λεπτό με τον Κυβελίδη να πλασάρει έπειτα από πάσα του Ντούνγκα. Δέκα λεπτά νωρίτερα ο σκόρερ της ομάδας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχε δοκάρι. Ο Αιγινιακός είχε και αυτός μια ευκαιρία στο πρώτο μέρος μετά από φάουλ του Ζούρκου και τον Σοφιανή να μην μπορεί να πλασάρει από κοντά.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων ήταν ακόμη καλύτερος και αυτό οφείλεται κυρίως στην είσοδο του Μπρίτο που έδωσε άλλο αέρα στους «κοκκινόμαυρους». Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Βεργώνης στο 52ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από κεφαλιά του Καλαϊτζίδη. Στη συνέχεια η ομάδα του Καλαϊτζίδη είχε και άλλες ευκαιρίες, όμως το 3-0 στο 84΄με γκολ του Μπρίτο με σουτ έξω από την περιοχή. Τρία λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος έδειξε την όρεξη που είχε με δεύτερο προσωπικό γκολ από εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλογεράκης, Γεωργιάδης (73’ Γκουγκούδης), Αμαραντίδης (80’ Λιόνης), Σαμαράς (46’ Καπίας), Καλί, Βεργώνης (87’ Δαλιανόπουλος), Καλογέρης (46’ Καλαϊτζίδης, 70’ Φάμπιο), Συμελίδης (85’ Προκοπίου), Ν’ Λουντούλου (65’ Μιλοσάβλιεφ), Κυβελίδης (46’ Χασομέρης), Ντούνγκα (46’ Μπρίτο).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ανδρικόπουλος, Πολυζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Φουρτζίου, Σοφιανής. Επαιξαν και οι: Κουλιμπαλί, Μενικάλι, Δωματάς, Λεφίδης, Στόικος, Καρακώστας, Γαβριηλίδης, Προσκυνητόπουλος, Ταουσάνης, Στεργίου, Κρύτας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected