Κατηγορίες
Διάφορα

Ο ‘θάνατος σου η ζωή’ μου για την Εθνική, απόψε στο “Draw” Cafe!

Στο γεμάτο Καραϊσκάκη (21:45), η “λαβωμένη” Εθνική μας χρειάζεται πάση θυσία ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στο πανίσχυρο Βέλγιο, αν θέλει να μείνει ζωντανή για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Απόψε ο μεγάλος αγώνας της επίσημης αγαπημένης, στο “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Η λευκή ισοπαλία με την Εσθονία ήταν αποτέλεσμα-μαχαιριά για την Εθνική μας ομάδα. Μπορεί η Βοσνία να έχασε στην Κύπρο και η διαφορά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ανέβηκε στους δυο πόντους, όμως η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ρευστή και συν τις άλλοις μπήκαν και οι Κύπριοι στη μάχη για τα μπαράζ. Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές είναι “τελικοί” για όλες τις ομάδες και δεν χωράει γκέλα, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Πλέον, ο Μίχαελ Σκίμπε και οι ποδοσφαιριστές στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Βέλγιο, το οποίο έρχεται στο γεμάτο “Γ. Καραϊσκάκης” για ένα αποτέλεσμα που θα το στείλει και με τη… βούλα στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018. Ένα τρίποντο θα στείλει τους “κόκκινους διαβόλους” στο Παγκόσμιο Κύπελλο και οι διεθνείς μας θέλουν να χαλάσουν το.. πάρτι του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και των ποδοσφαιριστών του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected