Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης Παλαιοχωρίου – Φίλιππος Αλεξάνδρειας 1-0 (photos)


Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι παρακολούθησαν οι 300 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαιοχωρίου, 5 χλμ δυτικά της Αρναίας στη Χαλκιδική.

Ο πρωταθλητής του νομού, Άρης Παλαιοχωρίου πήρε πολύτιμη νίκη κόντρα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, που είχε μεν την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Ημαθία με βαθμό ή βαθμούς.

Ενδεικτικό της δύναμης και του πάθους στον αγώνα,, είναι πως αποβλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές. Στο 36′ ο ρέφερι κ. Τρακαλιάνης από τις Σέρρες απέβαλε τους Παπαδημητρίου και Σκοπελίτη αντίστοιχα (στο φύλλο αγώνα αναγράφεται πως ο πρώτος έπιασε από τον λαιμό τον παίκτη του Φίλιππου και ο δεύτερος ανταπέδωσε χτυπώντας τον στο στήθος) ενώ στο 74′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Κόλα, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο του.

Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν τα έντονα παράπονα τους τόσο για τις υποδείξεις του ρέφερι όσο και του δεύτερου βοηθού, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε υπήρξε χτύπημα του Σκοπελίτη στη φάση της αποβολής. Παράλληλα, διαμαρτύρονται και για τη φάση του 46ου λεπτού, όταν μετά τη σέντρα του αγώνα, ο Αβραμόπουλος βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα στο ύψος του πέναλτι (οι “πράσινοι” υποστηρίζουν πως η ανατροπή έγινε εντός περιοχής) και στη συνέχεια της φάσης ο Καρατζάογλου βγήκε απέναντι από τον Παλαβράκη, με τον ρέφερι να γυρνά τη φάση πίσω υποδεικνύοντας φάουλ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι δύο προπονητές φάνηκαν αρκετά διαβασμένοι σε σχέση με τον αντίπαλο τους. Για τον Λεωνίδα Μπίλη μάλιστα, ήταν ουσιαστικά ένας…γρίφος καθώς ανέλαβε την ομάδα μόλις πριν λίγες μέρες και ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον ίδιο τόσο να προετοιμάσει την ομάδα όσο και να “διαβάσει” τον αντίπαλο. Παρά την πίεση που δέχτηκαν, οι “κιτρινόμαυροι” κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και κατάφεραν μάλιστα να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, με τέρμα του Αλμπέρτο Σιμόνι στο 71′.

Από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής, προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα με τους γρήγορους ακραίους που διαθέτει, ωστόσο αποσυντονίστηκε από τις αποβολές αλλά και την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων. Μοιραίοι παίκτες για τους “πράσινους” οι Μπενίσκος και Καρατζάογλου, που είχαν τις πιο καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά και ο Λάντι Κόλα που αποβλήθηκε σε καθοριστικό χρονικό σημείο και ενώ οι “πράσινοι” όφειλαν να τα παίξουν όλα για όλα, μιας και είχαν μείνει πίσω στο σκορ.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τους παίκτες και τους φιλάθλους του Άρη να πανηγυρίζουν μια πολύ σπουδαία και συνάμα ιστορική νίκη για την ομάδα τους, την πρώτη στην ιστορία της στη Γ Εθνική.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τρακαλιάνης από την ΕΠΣ Σερρών, με βοηθούς τους κ.κ. Κρυωνά και Αναστασιάδη.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Παλαβράκης, Πιτσόκος (58′ Τσιντογιάννης), Σαμπιασβίλι, Ταΐρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Προβατίδης (58′ Κωτάκης / 90+2′ Ντόμπρος), Κουκουλέκης, Παπαδημητρίου, Καρλόπουλος (90′ Γκιάτας), Σιμόνι.

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Σκλιοπίδης, Γιαλαμίδης (73′ Μυλωνάς), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Καρατζάογλου, Κόλα, Δημητρουλόπουλος (76′ Αργυρίου), Μπενίσκος, Κούμπουλα (39′ Αβραμόπουλος), Σκοπελίτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected