Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – Κεραυνός Επισκοπής 3-1 (photos)


Νίκη με ανατροπή η σημερινή για τον ΓΑΣ Κοπανού, η πρώτη για τη σεζόν 2017/2018 στην Α1 Ερασιτεχνική.

Η ομάδα του Μάκη Σπανού (παραμένει στον ρόλο του προπονητή μέχρι νεοτέρας) κατάφερε να γυρίσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο, τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κεραυνός είχε και πάλι ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά κατέρρευσε στο δεύτερο, κάτι που επαναλήφθηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια των “κοκκινόμαυρων” σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Εντυπωσιακός στα πρώτα 45λεπτα ο “αειθαλής” Απόστολος Τσόπτσης, ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός των φιλοξενούμενων και έδειξε πως παρά τα χρόνια του, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να αποκτήσει τον ρόλο του ηγέτη. Την ίδια ώρα, για ένα ακόμη παιχνίδι φτάνει στο γκολ ο Χάρης Παραστατίδης, ο οποίος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα στο 23′, μετά από ωραίο συνδυασμό των φιλοξενούμενων και ιδανικό τελείωμα.

Το γκολ του Κεραυνού φάνηκε να αφυπνίζει τους “κτρινόμαυρους”, που ανέβασαν σταδιακά στροφές και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, σε πολύ καθοριστικό χρονικό σημείο.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιτσκάρας κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ο Ντέλλας εκτέλεσε με δύναμη, ο Καρυπίδης βρήκε τη μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα, αφού πρώτα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, τα πράγματα για τον Κεραυνό έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν ο Σπανός βρήκε τον Ιτσκάρα στη δεξιά πτέρυγα, ο νεαρός έκανε το γέμισμα αλλά ο Ορδουλίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρυπίδη που αιφνιδιάστηκε.

Το γκολ αυτό “έλυσε” τα πόδια των παικτών του ΓΑΣ που έφτασαν και σε τρίτο τέρμα στη συνέχεια (και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ανέβει για να ισοφαρίσουν), με εκπληκτικό μάλιστα τρόπο όταν ο Ντέλλας είδε εκτός θέσης τον Καρυπίδη που είχε βγει να απομακρύνει και με λόμπα από το κέντρο “έγραψε” το 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Νησελίτη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Φερλαχίδης, Μποζίνης Π., Γρυπούδης (77′ Πρόιος), Χαραλαμπίδης, Τζιβάρας, Μπούφι, Οικονόμου Α. (70′ Μποζίνης Κ.), Οικονόμου Χ., Σπανός (87′ Καντσάδης), Ντέλλας, Ιτσκάρας.

Κεραυνός Επισκοπής : Καρυπίδης Γ., Σέχι, Ορδουλίδης, Τεκερίδης (54′ Γιάτσιος), Γεωργιάδης (69′ Δήγκας), Νόσης, Αναστασιάδης, Τσόπτσης, Λούρης, Καρυπίδης Α., Παραστατίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected