Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-1

Μέτριο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας, όπου κυριάρχησε η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες.

Ο βαθμός από το σημερινό παιχνίδι είναι η μοναδική συγκομιδή των δύο ομάδων, δύο αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, ειδικά από τη στιγμή που θα υπάρξουν (σίγουρα) play out.

Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη (απόντας ο Μπάμπης Σπυριδωνίδης, που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους) απέσπασε θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και το έπραξε χάρη στο τέρμα του Δημήτρη Πρόιου στο 85ο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Χρήστου Μποζίνη δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο “ροζ φύλλο” αγώνα στο πρωτάθλημα και να δώσει χαρά στους φίλους του που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας.

Στο πρώτο μέρος, η ΑΕΧ είχε μια καλή στιγμή σε εκτέλεση φάουλ του Τουμαρά που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ταχτατζής, μια κεφαλιά του Ζαχαρία Ιωαννίδη που κατέληξε άουτ αλλά και ένα χλιαρό πλασέ του Καϊσίδη.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τους “κιτρινόμαυρους” και συγκεκριμένα στο 50′ όταν ο Θεόκλητος Ιωαννίδης επιχείρησε το γέμισμα, η μπάλα χτύπησε στον Ορφανίδη και ο ρέφερι κ. Μαλούτας έκρινε πως ο αμυντικός του Απόλλωνα απέκρουσε με το χέρι, με αποτέλεσμα να υποδειχτεί το πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ωστόσο η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε και ο Δελητζάκης ευστόχησε για το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Από το σημείο εκείνο, ο Απόλλων ρίσκαρε στο παιχνίδι του (πέρασαν στο παιχνίδι οι Ρόκο και Πήκος) και προσπάθησαν για την ισοφάριση, η οποία ήρθε τελικά στο 85′ όταν ο Σπυρίδης εκτέλεσε το κόρνερ, επικράτησε σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΧ, η μπάλα έφτασε στον Πρόιο ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ηλιάδη.

Στα εναπομείναντα 8 περίπου λεπτά με τις καθυστερήσεις, τίποτα δεν άλλαξε και το 1-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Σταμάτης, Δελητζάκης, Ιωαννίδης Ζ., Σαρακατσιάνος (46′ Δημητρούσης), Κοτσογιαννίδης, Τουμαράς, Ίντος, Λύτης, Ιωαννίδης Θ., Καϊσίδης (72′ Φωτιάδης).

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Ταχτατζής, Πρόιος, Ορφανίδης, Τουλουμτζής, Καριπίδης (63′ Πήκος), Σαρκατζής, Σπυρίδης, Σαντίνι (81′ Γκαλαΐτσης), Λιάτσος, Τσουλχάη (52′ Ρόκο), Γερμάνης (75′ Παπαδίνας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected