Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Ερμής Αμυνταίου – Σκουφάς Κομποτίου  0-0

Ο Ερμής Αμυνταίου ήταν καλύτερος και στα 90 απέναντι στο Σκουφά Κομποτίου έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά τελικά το γκολ δεν ήρθε και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την 4η ισοπαλία τους για φέτος σε 5 παιχνίδια (έχουν και μια ήττα).

το φιλμ της αναμέτρησης στο e-ptolemeos.gr

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Σκουφά Ηλίας Μαγκάκης αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ερμή λέγοντας «δεν ξέρω αν είναι δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία αλλά το αποτέλεσμα έγραψε έτσι και ο Ερμής ήταν καλύτερος. Εμείς συνεχίζουμε αν και έχουμε πολλά προβλήματα που προσπαθούμε να προσπεράσουμε».   Από την άλλη ο Δημήτρης Σιαπανίδης τόνισε ότι προσπαθήσαμε και στα 2 ημίχρονα απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα με πολύ καλή άμυνα αλλά αν και είχαμε ευκαιρίες δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη που δικαιούμασταν. Σήμερα μας έλειψε το γκολ και έτσι θεωρώ ότι πετάξαμε 2 βαθμούς.

Συνθέσεις

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Γιορετσίδης (55ο Μπίκος), Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης (84ο Χαϊτίδης), Σερσέμης, Τριανταφύλλου (55ο Τσορλίνης), Ηλιάδης (66ο Δόνες), Μαυροματίδης, Θεοδουλίδης.

Σκουφάς Κομποτίου: Παπαχρήστος, Καλπακούλης, Χριστογιάννης (78ο Θεοδωρής), Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς, Ασπροματίτης (46ο Τάσσος), Σταμούλης (55ο Πάρρας), Νταλάκας (86ο Τσιαπάκης), Παπαγιάννης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected