Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Τηλυκράτης – Αστέρας Παραποτάμου  2-0 (photos+vid)

Δεύτερη νίκη σε διάστημα πέντε ημερών πέτυχε ο Τηλυκράτης, ο οποίος μετά τον Σκουφά Κομποτίου ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αστέρα Παραποτάμου, δείχνοντας ότι διέγραψε οριστικά από το μυαλό του την εντός έδρας ήττα που γνώρισε από τον Αμφίλοχο.

Οι παίκτες του Ανδρέα Παντζιαρά έφτασαν με συνοπτικές διαδικασίες στο 2-0 που τους έδωσε το τέταρτο τρίποντο από την αρχή της σεζόν, σε ένα ματς που η εξέλιξή του ήταν τέτοια που δεν χρειάστηκε να… ζοριστούν για να πετύχουν τον στόχο τους. Ο Τηλυκράτης μπήκε στο ματς αγχωμένος εξαιτίας της εξέλιξης που είχε το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του, ενώ οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά δεν έδειξαν διάθεση να κλειστούν.

Το γκολ του Ιασωνίδη στο 13ο λεπτό οδήγησε σε αλλαγή της εικόνας που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο 10λεπτο, ενώ άμεσα ο Τηλυκράτης πήρε την πρωτοβουλία και άγγιξε σε μία ακόμα περίπτωση το γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τον Τηλυκράτη, γεγονός που απλοποίησε το έργο του. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι απώλεσαν κλασσικές ευκαιρίες για να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στο υπέρ τους σκορ, ωστόσο, πότε ο Πάντος και πότε το κακό τελείωμα δεν επέτρεψαν να γίνει το 3-0.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο lefkadaweb.gr

Tilikratis Lefkadas Official

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected