Super League 1

Το απόλυτο ντέρμπι στο Περιστέρι και η τρομερή επίδοση Γιαννιώτη!

Ατρόμητος και Πανιώνιος έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο στο Περιστέρι με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης κράτησε ανέπαφη την εστία του για ένα ακόμη ματς μπαίνοντας με 729′ στην εξάδα των κορυφαίων της σχετικής λίστας.

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το Ατρόμητος vs. Πανιώνιος στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες μπορεί να μην σκόραραν και να έμειναν στο 0-0, ωστόσο έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο με πάθος και όσοι αποφάσισαν να δουν το παιχνίδι στο γήπεδο ή στο σπίτι τους δικαιώθηκαν!

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, δικαιούται να νιώθει… αδικημένη από το αποτέλεσμα (16 τελικές, εννέα στην εστία), καθώς δημιούργησε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Βέβαια, για να παραβιάσει κανείς τα καρέ των “κυανέρυθρων” χρειάζεται πολύ προσπάθεια και “τύχη” αφού ο γκολκίπερ Μάτιτς Κότνικ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και σ’ ένα ακόμη ματς πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, κρατώντας στο παιχνίδι τον Πανιώνιο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο contra.gr

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάζιτς (69’ Ούμπιντες), Βασιλακάκης (87’ Μενσά), Ουάρντα, Ντιγκινί (69’ Ντάουντα), Μανούσος

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς (66’ , Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (84’ Παπαγεωργίου), Μασούντ (76’ Σαββίδης), Χατζισαφί, Ντουρμισάι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected