Γ Εθνική / Τοπικά

Για να συνεχίσει το σερί ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, να βάλουν βαθμούς στο…σακούλι ΦΑΣ Νάουσα και Φίλιππος Αλεξάνδρειας (pregame, 7η αγωνιστική)


Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζεται ο 2ος όμιλος της Γ Εθνικής, ένας από τους πιο αμφίρροπους (ομολογουμένως) της κατηγορίας.

Μετά από έξι αγωνιστικές, Άρης Παλαιοχωρίου και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, μία εξέλιξη αναπάντεχη για πολλούς αλλά για όσους γνωρίζουν τη δουλειά που γίνεται στις δύο προαναφερθείσες ομάδες, δεν είναι και τόσο μεγάλη έκπληξη…

Οι “πράσινοι” της Ημαθίας έχουν μάλιστα την ευκαιρία να διευρύνουν το σερί τους, καθώς αντιμετωπίζουν στα Τρίκαλα την ΑΕ Καρίτσας, μία ομάδα που ξεκίνησε μεν δυνατά (με νίκη κόντρα στον Ηρακλή) ωστόσο μετρά μια σειρά από ήττες (τέσσερις τον αριθμό) αλλά και μία ισοπαλία. Ο Γιώργος Ντάμτσιος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Πατρίκα και Λαγδάρη αλλά και τους τιμωρημένους Ταταρίδη (δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στην Έδεσσα) και Κίτσα, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Από την άλλη πλευρά, οι Πιερείς του πρώην παίκτη του Μέγα Αλέξανδρου, Γιώργου Τασίδη θα ταξιδέψουν στη γειτονική Ημαθία με πλήρη σύνθεση αλλά και με καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Πιερίας με αντίπαλο την ΠΑΕ Ποντίων.

Την ίδια ώρα στη Νάουσα, ο τοπικός ΦΑΣ θα υποδεχτεί τον ανεβασμένο στα τελευταία παιχνίδια Μακεδονικό, του πρώην παίκτη των “κυανολεύκων” Δημήτρη Μπουλγκουρίδη. Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα συγκρότησης της 11άδας, όπως και ο ομόλογος του Κώστας Βελιτζέλος, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να προέρχονται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο της ΕΠΣ Μακεδονίας, με σκορ 2-0 στην παράταση από τον ΑΣ Νεάπολης.

Όσον αφορά τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας (η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου ψάχνει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα) φιλοξενείται στο ΔΑΚ Κατερίνης από τον ιστορικό Πιερικό. Οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος κομπλέ, καθώς επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ο Τάχος, ενώ στην αντίπερα όχθη, οι “μελανόλευκοι” θα έχουν στον πάγκο τους τον Γιώργο Καμπερίδη, ο οποίος αντικατέστησε τον Νίκο Θεοδοσιάδη, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας.

Στα άλλα ματς, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Πέλλας ανάμεσα στον Αλμωπό Αριδαίας και τον Εδεσσαϊκό ενώ ο πρωτοπόρος Άρης Παλαιοχωρίου θα υποδεχτεί στη Χαλκιδική τον τρίτο της βαθμολογίας Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής (15.00) :

Άρης Παλαιοχωρίου – Αγροτικός Αστέρας
ΦΑΣ Νάουσα – Μακεδονικός
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Καρίτσας
Καμπανιακός – ΑΟ Καρδίας
Αλμωπός Αριδαίας – Εδεσσαϊκός
Ηρακλής – Κιλκισιακός
Πιερικός – Φίλιππος Αλεξάνδρειας
Ρεπό : ΑΠΕ Λαγκαδά

δείτε τις βαθμολογίες της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected