Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Πιερικός – Φίλιππος Αλεξάνδρειας 0-1 (vid)


Νίκη σπουδαίας βαθμολογικής αλλά ψυχολογικής σημασίας σημείωσε ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, που πέρασε με το “διπλό” από το Α ΔΑΚ Κατερίνης, κόντρα στον ιστορικό Πιερικό.

Η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου…χαμογέλασε μετά από καιρό και βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του άρτι αφιχθέντος Γιώργου Καμπερίδη πέταξε ουσιαστικά στα…σκουπίδια τη εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστική στο Λαγκαδά, με τους “πράσινους” να παίρνουν τη νίκη με σκόρερ τον Γιώργο Μυλωνά στο 45ο λεπτό με κοντινό πλασέ, μετά από συρτή σέντρα του Σκλιοπίδη.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τις αξιόλογες φάσεις να είναι ελάχιστες. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν ο Παπαδόπουλος στο 41′ έσπρωχνε απλά τη μπάλα στο κενό τέρμα του Καρακούτση, μετά από συρτή σέντρα του Γκουντρουμπή, στη σημαντικότερη φάση της κατερινιώτικης ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο επικίνδυνοι μεσοεπιθετικά και εκτός από το γκολ είχαν ένα δοκάρι με τον Σκοπελίτη στο 58′ αλλά και δυο χαμένα τετ α τετ με τους Σκοπελίτη και Μπενίσκο τους οποίους «νίκησε» ο Παπατολίκας.

Ο Πιερικός στο ντεμπούτο του Γιώργου Καμπερίδη, φάνηκε ακίνδυνος επιθετικά και ιδιαίτερα στο β’ μέρος έδειξε «βραχυκυκλωμένος», χωρίς να καταγράφεται ούτε μια ευκαιρία από πλευράς της ομάδας της Κατερίνης! Αναμφισβήτητα η ξαφνική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού και ο Γιώργος Καμπερίδης δεν είχε το χρόνο να περάσει τη δική του φιλοσοφία, όμως η εικόνα της ομάδας θα πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχεια. με την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση να είναι την Τετάρτη, στην Σδεσσα, με τον Εδεσσαϊκό.

το φιλμ της αναμέτρησης στο katerinisport.gr

Συνθέσεις

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Τουλκερίδης (87 Παραφέστας), Τουλίκας (61′ Κυριλίδης), Κανταρτζής, Ουατταρά, Καραγκούνης, Κατσιαμήτας, Κτιστόπουλος, Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος (72′ Κοκονόζι), Σαμανίδης (77′ λ.τ. Λαμπίρης).

Φίλιππος Αλεξάνδρειας (Νίκος Αναστασόπουλος): Καρακούτσης, Κόλα, Αργυρίου. Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης (90’+ Πέικος), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Σκοπελίτης (87′ Καρατζάογλου), Μυλωνάς (75′ Ραχήμ).

Odigos Pierias

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected