Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΟ Καρδίας – Ηρακλής 1-2

Ο Ηρακλής, δυνατός και αποφασιστικός στο «χωράφι» της Μηχανιώνας, γύρισε το εις βάρος του σκορ και συνέχισε νικηφόρα και κόντρα στην Καρδία, επικρατώντας με 1-2.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, αυτόν του Δημοτικού Γηπέδου Νέας Μηχανιώνας, ο Ημίθεος έδωσε σκληρή μάχη και χρειάστηκε νε ξεπεράσει την αντιξοότητα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ από νωρίς στο παιχνίδι, επικρατώντας τελικά με 1-2 του Α.Ο. Καρδίας.

Τα γκολ του Παντελή Αθανασίου και του Χρήστου Ρόβα ήλθαν ως απάντηση στο γκολ που έδωσε από νωρίς το προβάδισμα στη γηπεδούχο πλευρά, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί χωρίς να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη, μολονότι δυσκολεύτηκε σε ποιοτικό επίπεδο από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, είχε κυρίαρχο ρόλο, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση (μολονότι επέλεξε να κλειστεί και να αγωνιστεί συντηρητικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο) και συνέχισε τον «καλπασμό» προς την κορυφή, με μία ακόμη νίκη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο blueraena.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Καρδίας : Παναγιωτίδης, Τσατσαρώνης, Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, Πολύζας, Καρυδόπουλος (76΄ Χότζα), Ξανθόπουλος, Βελισσάρης, Βερνάρδος (67΄ Ζαμουλάκης), Νικολόπουλος (76΄ Μανιός), Δημητρακόπουλος (79΄ Γιαννιώτης).

Ηρακλής : Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (79΄ Κριτσιάνης), Καστριτσέας, Αθανασίου Α. (89΄ Κρυστάλλης), Αθανασίου Π., Ρόβας (90΄+3΄ Μούδιος), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (69΄ Στεφανής), Καραντασιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected