Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α-Β-Γ Εθνική

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για το Σαββατοκύριακο (25-26/11)

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 26/11/2017 στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού, για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας. Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Σουλίδης Ευστράτιος με βοηθούς τον κ. Πραχάλη Κων/νο και την κ. Πανυτσίδου Αναστασία, από την ΕΠΣ Κοζάνης.

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται το Σάββατο 25/11/2017 στις 15:00 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με την αντίστοιχη ομάδα της Ελπίδας Μονοσπίτων , για την 6η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παιδικό τμήμα

Το Σάββατο 25/11/2017 το παιδικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στο γήπεδο της Στενημάχου στις 11:00, με το αντίστοιχο τμήμα του Αχιλλέα Νάουσας, για την 5η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος.

Η συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 09:15 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και η μετακίνηση θα γίνει με ιδία μέσα.

Τμήματα Υποδομής

Το Σάββατο 25/11/2017 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ-μπαμπίνο) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας των Τρικάλων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 09:45 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας. Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected