Γ Εθνική / Τοπικά

Το ματς-πρόκληση του Φίλιππου Αλεξάνδρειας στο Καυτατζόγλειο και ο “τελικός” του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων (pregame 14ης αγωνιστικής 2ου ομίλου Γ Εθνικής)

Σε δύο…πιάτα σερβίρεται η 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, καθώς μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι αγώνες που διεξάγονται στον νομό μετατέθηκαν για σήμερα Σάββατο.

Την αρχή κάνει το πολύ σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΠΕ Λαγκαδά και τον Άρη Παλαιοχωρίου, με τους “κιτρινόμαυρους” να πραγματοποιούν τη δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη έξοδο μετά το Καυτατζόγλειο και να θέλουν τη νίκη ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμα ενόψει του ρεπό της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” θέλουν το τρίποντο για να πάρουν βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και περιμένει το…δώρο της ΑΠΕ Λαγκαδά για να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Σάκης Αναστασιάδης επέλεξε για την αποστολή και τον Κώστα Στεφανή, χωρίς όμως να συγκεντρώνει επί του παρόντος πιθανότητες συμμετοχής στο βασικό σχήμα, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και η αγωνιστική επαναδραστηριοποίησή του απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Την ίδια ώρα, ο ομόλογος του στην Ημαθιώτικη ομάδα, Νίκος Αναστασόπουλος θα παρατάξει την ομάδα του με το καλύτερο δυνατό σχήμα και με στόχο να “κλέψει” το αποτέλεσμα σε μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα.

Σπουδαίο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη! Ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Μακεδονικό, με τις δύο ομάδες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη και για να συνεχίσουν να βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία αλλά και για το γόητρο, μιας και πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι.

Την Κυριακή τώρα, ο τρίτος Αλμωπός Αριδαίας επανέρχεται σε αγωνιστική δράση υποδεχόμενος τον Κιλκισιακό, σε ένα ματς με τελείως διαφορετικούς στόχους για τις δύο ομάδες.

Ματς-τελικός την ίδια ώρα για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που υποδέχεται τον… φουρτουνιασμένο ΑΟ Καρδίας, ο οποίος προχώρησε σε έντονη διαμαρτυρία για την βαριά τιμωρία του προπονητή, Φώτη Αλεξίου (τιμωρήθηκε με τριετή αποκλεισμό από τα γήπεδα), ενώ στα πλάνα είναι και η ένσταση για την εν λόγω ποινή.

Ο Γιώργος Ντάμτσιος δεν μπορεί να υπολογίζει για τους γηπεδούχους τους τραυματίες Ανδρέα Ζαχαριουδάκη και Γιάννη Κιρκιλιανίδη, ενώ ο Αντώνης Παρσόπουλος αποχώρησε με πόνους στο γόνατο από την τελευταία προπόνηση και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Στην αντίπερα όχθη, δύσκολα θα αγωνιστεί ο Γιώργος Γίδαρος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, εκτός εδώ και καιρό είναι ο στρατευμένος Δημήτρης Αθανασίου, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μιχάλης Ξανθόπουλος.

Εντός έδρας ματς και ευκαιρία για επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΦΑΣ Νάουσα. Με νέο προπονητή τον Βασίλη Ασλανίδη αλλά με κακή ψυχολογία μετά τις ήττες από Εδεσσαϊκό και Φίλιππο Αλεξάνδρειας για το Κύπελλο Ημαθίας, οι “κυανόλευκοι” θα αγωνιστούν κομπλέ στο αυριανό ματς καθώς τόσο ο Κυζιρίδης όσο και ο Τούφας ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών. Από την άλλη πλευρά, εκτός πλάνων θα είναι ο Γιώργος Μπέης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση της Χαλάστρας, όπου Καμπανιακός και Εδεσσαϊκός (σημερινός αγώνας) θέλουν τους βαθμούς για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Να σημειώσουμε πως τόσο οι αγώνες του Σαββάτου όσο και τις Κυριακής, θα καλυφθούν LIVE στις 15.00 από το www.sportsup.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής :

Σάββατο 9/12

ΑΠΕ Λαγκαδά – Άρης Παλαιοχωρίου
Ηρακλής – Φίλιππος Αλεξάνδρειας
Καμπανιακός – Εδεσσαϊκός
Αγροτικός Αστέρας – Μακεδονικός

Κυριακή 10/12

Αλμωπός Αριδαίας – Κιλκισιακός
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΟ Καρδίας
ΦΑΣ Νάουσα – ΑΕ Καρίτσας
Ρεπό : Πιερικός

Οι βαθμολογίες της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected