Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο αντικαταστάτης του Μαστσεράνο στη Μπαρτσελόνα

Ο Γέρι Μίνα αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Χαβιέρ Μαστσεράνο, o οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Κίνα για χάρη της Hebei Fortune.

Όπως αναφέρει το Sport24, πέρα απ’ τα μεταγραφικά ζητήματα, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα πρόκειται να ασχοληθούν σοβαρά και με τις αποχωρήσεις κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που αναμένεται να αποτελέσουν άμεσα παρελθόν είναι κι ο Χαβιέρ Μαστσεράνο, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα για χάρη της Hebei Fortune.

Σε περίπτωση που το deal ανάμεσα στον Αργεντινό μέσο και την κινεζική ομάδα ολοκληρωθεί, τότε οι “μπλαουγκράνα” θα ενεργοποιήσουν τη συμφωνία με την Παλμέιρας για την απόκτηση του Γέρι Μίνα. Οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια προκειμένου ο Κολομβιανός στόπερ να φορέσει την μπλαουγκράνα φανέλα το προσεχές καλοκαίρι, όμως η επικείμενη αποχώρηση του Μαστσεράνο τους αναγκάζει να αλλάξουν τα πλάνα τους.

Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την ομάδα της Βραζιλίας, θα πρέπει οι Καταλανοί να καταβάλλουν 12.000.000 αντί για 9.000.000 ευρώ, αφού ουσιαστικά παίρνουν τον ποδοσφαιριστή έξι μήνες νωρίτερα.

Ο 23χρονος αμυντικός πραγματοποίησε τη φετινή σεζόν 21 συμμετοχές με πέντε γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την Παλμέιρας, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, πίσω απ’ την Κορίνθιανς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected