Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Τα ματς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, live σήμερα στο “Barok” Coffee-Bar!

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει νικηφόρα τον πρώτο γύρο, παραμένοντας και στην κορυφή, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Να διατηρηθεί σε απόσταση βολής θέλει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη απέναντι στον Πλατανιά

Δύο αναμετρήσεις που θα οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν απόψε στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια!

Tελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο στη Σούπερ Λιγκ Σουρωτή με την ΑΕΚ να έχει την ευκαιρία να κλείσει το 2017 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Υπό αυτό το πρίσμα, το ματς είναι ιδιαίτερης σημασίας για την Ένωση, στην οποία ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Βράνιες και Τσόσιτς, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Όσον αφορά τον Απόλλωνα, ο οποίος παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, ο Γιώργος Παράσχος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο. Τιμωρημένος για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι ο Κονέ.

Στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το διπλό επί του ουραγού Πλατανιά και να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Απουσίες υπάρχουν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον Δικέφαλο καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μακ και Πρίγιοβιτς αλλά και ο ανέτοιμος Βιεϊρίνια. Αντίθετα τα ευχάριστα νέα είχαν να κάνουν με την επιστροφή του Μυστακίδη έπειτα από οκτώ μήνες. Πολλές απουσίες για τον τεχνικό του Πλατανιά, Μανουέλ Ρόκα καθώς δεν έχει στη διάθεσή του τους Ενσικουλού, Μπούτνικ, Στάθη, Κοροβέση και Πλιάτσικα.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Κέρκυρα – Ατρόμητος (15:00 )

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (17:15)

Πλατανιάς – ΠΑΟΚ (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected