Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

“Βόλτα” στο Αγρίνιο και μισή πρόκριση για την ΑΕΚ!

Με γκολ των Λάζαρου, Μπακασέτα, Γκάλο και Γιακουμάκη (που… άνοιξε λογαριασμό), η ΑΕΚ πέρασε «αέρα» από το Αγρίνιο (4-0), παίρνοντας ουσιαστικά το εισιτήριο για τους «8» του κυπέλλου.

Kάνοντας… χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό της την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας αποχαιρέτησε η ΑΕΚ το 2017. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, η Ένωση κατάφερε να πάρει σημαντική εκτός νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό με 4-0 και ουσιαστικά σφράγισε από σήμερα το εισιτήριό της για τη συνέχεια του θεσμού…

Λίγα 24ωρα μετά από το σοκ της γκέλας με τον Απόλλωνα, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ άφησε πίσω της αυτό το επώδυνο αποτέλεσμα και εμφανίστηκε σοβαρή και αποφασισμένη για να κάνει το… χρέος της πριν από την αποχώρηση των Κιτρινόμαυρων για τις διακοπές των γιορτών. Και το έκανε, με τους Χριστοδουλόπουλο – Κονέ που επέστρεψαν στην ενδεκάδα να είναι σε μεγάλα κέφια, τον Αραούχο να κάνει μια πολύ μεστή εμφάνιση (κι ας μη σκόραρε) και τους Μπακασέτα, Γκάλο και Γιακουμάκη (που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα Κιτρινόμαυρα) να βάζουν τα ονόματά τους δίπλα σε αυτό του Λάζαρου στον πίνακα των σκόρερ.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Μόρας (62′ Ρόσα), Χαντάκιας (52΄ Ροντρίγκες), Ρότσα, Μοράρ, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Τσοκάνης, Ντίας, Κλέσιο (74′ Μαρινάκης).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Λόπες (81′ Κλωναρίδης), Κονέ, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (70′ Γιακουμάκης), Μπακασέτας, Αραούχο (85′ Αϊντάρεβιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected