Football League

Ποδαρικό με το δεξί για την ΑΕ Σπάρτη, 1-0 τον Αιγινιακό. Ανακοινώθηκε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ!

Ποδαρικό στο 2018 με το δεξί για τη Σπάρτη. Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα για τη νέα χρονιά επικράτησε 1-0 με γκολ του Ράνου στο 67′ λεπτό του Αιγινιακού.

Καλύτερος ο Αιγινιακός στο πρώτο ημίχρονο, απείλησε περισσότερες φορές από την Σπάρτη που είχε την καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου με τον Μπαρέττα να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά μόνος του απέναντι από τον Τόλιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και απείλησαν σε φάση διαρκείας στο 67′ πρώτα με ανάποδο ψαλίδι του Μπαρέττας που απέκρουσε ο Τόλιος. Στη συνέχεια η Σπάρτη κέρδισε κόρνερ, η μπάλα πήγε στο Ράντι που σέντραρε από δεξιά και και ο Ράνος με προβολή έκανε το 1-0.

Μία μεταγραφή για την ΑΕ Σπάρτη

Με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στη Σπάρτη ο Στέργιος Δοδοντσάκης. Είναι 19 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και από αύριο θα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Παρακολούθησε τον αγώνα με τον Αιγινιακό συνοδευόμενος από τον πατέρα του ο οποίος έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Λάρισας. Αυτή είναι η τρίτη χειμερινή προσθήκη για τους Λάκωνες οι οποίοι ενδέχεται να εντάξουν στο δυναμικό και τον κινέζο Τσανγκ από τον Αστέρα Τρίπολης.

το φιλμ του αγώνα στο isports.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Σπάρτη: Γιακουμής, Ζουλιώτης, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Παναγιώτου (64′ Τζιμόντζι), Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Μπαρέττας (73′ Γραικός), Ράνος, Γουόρντεν (44′ Μπέλης).

Αιγινιακός: Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατζολάρι, Αντωνιάδης (80′ Φούρτζιου), Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Σοφιάνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected