Κατηγορίες
Football League

Σταθερά δεύτερη η Παναχαϊκή!

Δύσκολη νίκη για την Παναχαϊκή που επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας και παρέμεινε στην 2η θέση.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έφτασε κοντά στο γκολ στο 28΄ το σουτ όμως του Στεργίδη πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Παϊτέρη.

Αυτό το οποίο οι «κοκκινόμαυροι» δεν κατάφεραν να πετύχουν σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν στο 29΄ με το σουτ του Ελευθεριάδη. Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο παιχνίδι, με συνέπεια σε δύο περιπτώσεις να φτάσουν κοντά στο 2-0 χωρίς όμως να το πετύχουν.

Στο 35΄ η κεφαλιά του Μωραϊτη έφυγε λίγο άουτ από την εστία των Θεσσαλών, ενώ στο 37΄ το σουτ του Αποστολόπουλου αποκρούστηκε από τον Παϊτέρη. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στο 42΄ με την προβολή του Μωραϊτη.

Στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας μείωσε σε 2-1 στο 84΄ με τέρμα του Τσιλούλη, ωστόσο το υπάρχον αποτέλεσμα διατηρήθηκε ως είχε μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά την πίεση των φιλοξενούμενων προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση με τον σκόρερ των Θεσσαλών να αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα στην φάση του γκολ.

το φιλμ του αγώνα στο patragoal.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ : Σούλης, Πολίμος (23’ Μουστακόπουλος), Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Γκίνο (62’ Φουρλάνος), Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης (76’ Μασούρας), Αποστολόπουλος, Μωραϊτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (88’ Γ. Ανδρέου), Β. Ανδρέου, Ιβανίδης, Χατζής, Καρακατσάνης, Τσιλούλης, Σουλίδης (70’ Καμπέρης), Μαυριάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected