Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο “Barok” Coffee-Bar

Δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, επομένως οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν κάθε λόγο να κλείσουν τη δική τους θέση στην…εξέδρα του “Barok” Coffee-Bar, στην πιάτσα των ταξί Βέροιας!

Κανένα περιθώριο απωλειών δεν υπάρχει στις τάξεις τόσο των “ερυθρολεύκων”, όσο και των “ασπρόμαυρων”, στη μάχη του τίτλου. Ο Ολυμπιακός ψάχνει το… δέκα το καλό, ώστε να φτάσει σε διψήφιο αριθμό (10) τις διαδοχικές νίκες του στο πρωτάθλημα, απέναντι όμως σε μία πολύ σκληροτράχηλη ομάδα, όπως ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος τον είχε “πληγώσει” στον πρώτο γύρο.

Με περισσότερους από 2,500 οπαδούς στο πλευρό τους οι πρωταθλητές θα ψάξουν το τρίποντο που θα τους επαναφέρει μόνους πρώτους στην κορυφή της βαθμολογίας, τη στιγμή που ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Όσκαρ Γκαρθία έχει μία σημαντική επιστροφή, αυτή του Οφόε, ο οποίος πάντως δεν αναμένεται στο βασικό σχήμα, καθώς λείπει καιρό. Το δίλημμα του Ισπανού τεχνικού αφορά για μία θέση στο κέντρο που παίζεται ανάμεσα σε Ταχτσίδη ή Ζιλέ και μία στα εξτρέμ μεταξύ Μάριν η Πάρντο. Εκτός αποστολής έμειναν οι νεοαποκτηθέντες Χατζισαφί και Ιγκόρ Σίλβα, όπως κι ο Ελαμπντελαουί.

Για τους Αρκάδες επέστρεψαν στην αποστολή οι Γιαννούλης και Καλτσάς που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, όπως κι ο Σελίν που εξέτισε την τιμωρία του, ωστόσο την ποινή του θα εκτίσει ο Πασαλίδης, με τον Τάσο Δουβίκα να παραμένει εκτός μάχης.

Για το έβδομο τρίποντο και την 11η σερί νίκη ο ΠΑΟΚ

Επικίνδυνη δοκιμασία ωστόσο περιμένει στο Αγρίνιο και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από ένα επίσης σημαντικό σερί. Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν το έβδομο διαδοχικό τους τρίποντο στο πρωτάθλημα, που θα είναι παράλληλα και η 11η σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που, εφόσον πετύχουν, θα έχουν σπάσει το σχετικό ρεκόρ της περιόδου 1972-73! Με τον Πέλκα τραυματία και τον Τσίμιροτ να έχει μόλις αποχωρήσει, οι Σάκχοφ, Κάνιας κι Ελ Καντουρί (σε ρόλο επιτελικού ο τελευταίος) ο οποίος είναι φαβορί έναντι του Μπίσεσβαρ, αναμένεται να συνθέσουν την τριάδα του κέντρου για τους φιλοξενούμενους, με τους Μακ, Κάμπος στα άκρα της επίθεσης και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή.

Πολλά τα προβλήματα για τους Αγρινιώτες στο δεύτερο παιχνίδι με τον Δέλλα στον πάγκο, καθώς δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους τραυματίες Μπράβο, Ρότσα, Παρρά, Κουσιάδη, ενώ εκτός βρίσκονται και οι Τσέναμο, Μόρας. Στον αντίποδα μπήκε στην αποστολή ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Μάζουρεκ, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει.

Το πρόγραμμα :

 

15:00 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ
17:15 Ξάνθη-Λεβαδειακός
17:15 Ατρόμητος-Λάρισα
17:15 Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected