B ΕΠΣ Ημαθίας - Α-Β-Γ Εθνική

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (photos)

Tη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 η Διοίκηση με όλα τα τμήματα του Αγροτικού Αστέρα (Γυναικείο, Ανδρικό, Παιδικό, Προπαιδικό, Junior και Μπαμπίνο) πραγματοποίησαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Βαρβάρας.

Την κοπή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Αθανάσιος Ταραλάς, με την παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Σπύρου Κωτσιαντή και υπευθύνου των τμημάτων της ακαδημίας, του τεχνικού διευθυντή Κων/νου Πουλασουχίδη, του τεχνικού υπεύθυνου της ακαδημίας Κων/νου Μουρτζίλα και των προπονητών Γιάννη Γιάννου, Ιωάννη Σουλιώτη, Αθανάσιο Γιάννο, Μαρίας Στρίμπα και γονέων των μικρών ποδοσφαιριστών.

Ακολούθησαν ευχές και ενημέρωση από τον τεχνικό διευθυντή του Αγροτικού Αστέρα Κων/νο Πουλασουχίδη για τις δραστηριότητες όλων των τμημάτων.

Έπειτα, μοιράστηκε σε κάθε τμήμα ατομική βασιλόπιτα για κάθε ποδοσφαιριστή, στους τυχερούς του κάθε τμήματος δόθηκαν δώρα με ανάλογες δωροεπιταγές από καταστήματα αθλητικών ειδών της Βέροιας “Spot Team” και “Sarafis”

 

περισσότερες φωτογραφίες και η ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected