Κατηγορίες
Super League 1

Σούπερ διπλό του ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε να νικήσει από τις 28/10 και τα κατάφερε στην έδρα του Πανιωνίου (0-1), με τον Τζημόπουλο να «παγώνει» στο ’91 τη Νέα Σμύρνη!

Με τον Βελλίδη να κατεβάζει ρολά και τον Τζημόπουλο να σκοράρει στην πώτη τελική του ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ηπειρώτες έκαναν την τέλεια κηδεία στη Νέα Σμύρνη.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη κατάφεραν να περιορίσουν τους γηπεδούχους να πάνε το ματς στα μέτρα τους, αφού πρωταρχικός στόχος ήταν να μην ηττηθούν, και αφού κατάφεραν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους, χτύπησαν σε ένα χρονικό σημείο που δεν θα μπορούσε να υπάρξει αντίδραση.

Μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη για τον «Άγιαξ» αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα είχε ξεχάσει από πότε είχε να κερδίσει ενώ βρισκόταν και στα πρόθυρα της εσωστρέφειας και της γκρίνιας μετά την εντός έδρας ήττα στο Κύπελλο από την ΑΕΛ. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος συνέχισε τις αναιμικές του εμφανίσεις.

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου σπατάλησαν για άλλο ένα ματς ένα ημίχρονο για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αλλά όταν δημιούργησαν τις προυποθέσεις για το γκολ έπεσαν πάνω στον Βελλίδη. Μια κακή ήττα για τους Νεοσμυρνιώτες αφού θα μπορούσαν να πάρουν διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης για την μάχη της πεντάδας, ενώ υπάρχει και κίνδυνος να πέσουν έκτοι.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (74′ Σπιριντόνοβιτς), Σαββίδης (46′ Μπραχίμι), Λάμπρου, Ντουρμισάι (63′ Γεσίλ)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Βιδάλ (87′ Σκόνδρας), Γιάκος (73′ Χαλκιαδάκης), Μπετρά (59′ Μανθάτης), Κόντε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected