Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” για τη Νίκη Βόλου, πήρε και Κραγιόπουλο από τον συμπολίτη!

Δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις για τη Νίκη Βόλου!

Οι “κυανόλευκοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Στέφανο Κρστιτς αλλά και τον Στέφανο Κραγιόπουλο, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον συντοπίτη Ολυμπιακό.

Ο πρώτος είναι 20 ετών (10/01/1998, αμυντικός) και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας της Κύπρου, ενώ ο 28χρονος (φωτ. 31/01/1990) αμυντικός, πριν τους “ερυθρόλευκους”, αγωνίστηκε με επιτυχία σε Πιερικό, Ηρακλή Αμπελοκήπων και Βατανιακό.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέφανος Κρστιτς.

Ο Στέφανος Κρστιτς αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και είναι γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 1998. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην U21 του Ολυμπιακού Λευκωσίας, ενώ στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στην U21 της Ομόνοιας και στην Π.Α.Ε.Ε.Κ. . Έχει υπάρξει μέλος της U16 και U19 της Εθνικής Κύπρου. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία”.

“Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Κραγιόπουλο. Ο Στέφανος Κραγιόπουλος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, έχει ύψος 1,85 και είναι γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου 1990. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, στον Βατανιακό, στον Πιερικό και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία”.

Ανακοίνωσε κι επίσημα Κρστιτς η Νίκη

Κραγιόπουλος και με ... τη βούλα στη Νίκη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected