Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Ερυθρόλευκος” ο Πουλάκος!

Στον Αμβρυσσέα Διστόμου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Πουλάκος.

Ο 34χρονος (04/06/1983) επιθετικός με καταγωγή από την Καλαμάτα έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Λουτράκι το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε κατά σειρά σε Τριγλία Ραφήνας, Ηλυσιακό, Ηρακλή Ψαχνών, Ακρίτα Χλώρακας Κύπρου, Ατρόμητο Λάππα, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Πιερικό, Αιγάλεω, Θρασύβουλο, Βύζαντα Μεγάρων και Καλαμάτα.

Έχει συνολικά 178 επαγγελματικές συμμετοχές και 41 τέρματα σε Super League, Football League και Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά :

“Ανακοινώθηκε από τον «Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου» η σύναψη συμφωνίας συνεργασίας για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Γιώργο Πουλάκο.

Ο 35χρονος (ημ. γέν.: 4/6/1983) Καλαματιανός, επιθετικός έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική με τον Θρασύβουλο, αλλά και στην Β’ Εθνική με την ομάδα της Φυλής καθώς επίσης και με τις ομάδες: Καλαμάτα, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Πιερικό, Δόξα Δράμας, Ηρακλή Ψαχνών ενώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τις ομάδες: Βύζα Μεγάρων, Νίκη Βόλου, Ατρόμητο Αχαϊας, Ηλυσιακό, Τρίγλια Ραφήνας και τελευταία με Π.Α.Ο. Λουτρακίου.

Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση από την ομάδα του Αμβρυσσέα καθώς η έλευση του Πουλάκου στο Δίστομο σαφώς και δίνει εμπειρία στην ομάδα και την ενισχύει στην επιθετική της γραμμή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected