Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΛ και Πανιώνιος στα…ρηχά! (photos)

ΑΕΛ και Πανιώνιος αναμετρήθηκαν το Σάββατο (3/2) στο AEL FC ARENA σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που βάση των ευκαιριών που είχε η ΑΕΛ σίγουρα είναι άδικο.

Ένταση στις καθυστερήσεις ανάμεσα σε Γουάλας και Σπιριντόνοβιτς. Πήγε και ο Ναζλίδης και προσπάθησε να τους χωρίσει ο Κόρμπος. Κούγιας και Ζαμάνης ανάμεσα στους παίκτες. Ξέφυγε η κατάσταση για δευτερόλεπτα, αλλά οι ψυχραιμότεροι ευτυχώς ηρέμησαν τα πνεύματα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να τελειώνει κάποια. Ο Πανιώνιος είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο και ελάχιστες φορές βγήκε στην επίθεση δείχνοντας πως συμβιβάζεται με την ισοπαλία.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ συνέχισε την πίεσή της και ανέβηκε περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Ανώτερη σαφώς η ομάδα του Ηλία Φυντάνη στον αγωνιστικό χώρο. Και ο Πανιώνιος όμως στο δεύτερο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες του και κάποιες φορές έγινε απειλητικός.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός (61’ Μλαντένοβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66’ Λεοζίνιο), Κρίζμαν (71’ Περόνε), Ναζλίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίο): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι (70’ Ουάσινγκτον), Μασούρας (56’ Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62’ Νίλσεν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected