Κύπελλο Ελλάδος

Τρίτωσε το…καλό για την ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό!

Η ΑΕΚ νίκησε πάλι τον Ολυμπιακό με 2-1 και προκρίθηκε δίκαια στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τρίτη εφετινή νίκη της Ενωσης επί των “ερυθρόλευκων” σ’ όλες τις διοργανώσεις. Έξοχα γκολ από τον Χριστοδουλόπουλο και τον Αραούχο, μείωσε ο Ταχτσίδης! Αποθέωση στο ΟΑΚΑ για τους νικητές.

Ο δικέφαλος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα… δευτερόλεπτα του αγώνα, όμως η πρώτη τελική ήρθε για τον Ολυμπιακό, στο 3′, όταν ο Μιραλάς έκανε μια προσπάθεια από αριστερά, συνέκλινε και έκανε ένα σουτ που έστειλε τη μπάλα άουτ. Την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ του Κούτρη στο 7′, το οποίο πέρασε ψηλά πάνω από το τέρμα του Μπάρκα.

Στο 12′ ήταν η σειρά του Μάριν να δοκιμάσει ένα πλασέ, αλλά ο Μπάρκας μπλόκαρε εύκολα. Στο 17′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πραγματικά καλή στιγμή, όταν από σέντρα του Ομάρ και διώξιμο του Βράνιες, ο Ανσαριφάρντ δοκίμασε ένα σουτ με τη μία μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μπάρκας μπλόκαρε.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Λόπες (28′ Λάζαρος), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, Κονέ, Σιμόες, Γκάλο, Μπακασέτας (88′ Γαλανόπουλος), Μασούντ, Λιβάγια (66′ Αραούχο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κόντης): Προτό, Κούτρης, Νικολάου, Ρομαό, Ομάρ, Ταχτσίδης, Ζιλέ (69′ Οφόε), Φορτούνης, Μιραλάς, Μάριν (69′ Πάρντο), Ανσαριφάρντ (76′ Τζούρτζεβιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected