Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αγροτικός Αστέρας 2-2 (vid)

Θεαματικό παιχνίδι στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου Τρικάλων, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η δραματική εξέλιξη της αναμέτρησης, σε συνδυασμό με τη σπουδαιότητα της (αμφότερες οι ομάδες “καίγονται” για βαθμούς”) αποτελούσαν σημαντικό κίνητρο για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, οι οποίοι και απόλαυσαν γκολ και θέματα.

Ωστόσο, οι οπαδοί των γηπεδούχων δεν ικανοποιήθηκαν με το αποτέλεσμα (αν και το γκολ του κορυφαίου σήμερα Καπετάνου στο 84′ απέτρεψε την ήττα), καθώς η διαφορά από τη γραμμή του υποβιβασμού αυξήθηκε στους 4 βαθμούς. Απομένουν έξι “τελικοί” για τους Ημαθιώτες (απομένουν 7 αγωνιστικές, αλλά μεσολαβεί και το ρεπό) στις οποίες θα πρέπει να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια για να αποφευχθεί η επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ευόσμου θα μπορούσε να τα έχει με την τύχη της, καθώς μέχρι το 84′ κρατούσε μια πολύ σημαντική νίκη, ωστόσο το εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ του Καπετάνου (δείτε στο βίντεο παρακάτω), έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το σκορ άνοιξε νωρίς για τον Μέγα Αλέξανδρο και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό, όταν ο Ποτουρίδης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Πετκάκης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, έκανε τη γυριστή κεφαλιά προς το κέντρο της εστίας και ο Γιώργος Κίτσας επίσης με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Το τέρμα αυτό διαμόρφωσε νέα δεδομένα από πολύ νωρίς στον αγώνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαμορφωθούν αναλόγως τα πλάνα των δύο προπονητών. Οι γηπεδούχοι δεν ρίσκαραν, πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους, με τον Αστέρα να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να ισορροπεί το παιχνίδι.

Στο 30′ σημειώθηκε 10λεπτη διακοπή στο παιχνίδι και όπως αναγράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα “η αναμέτρηση διεκόπη λόγω συμπλοκής φιλάθλων των δύο ομάδων και να μην επεκταθούν τα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, προχώρησα στη διακοπή του αγώνα για 10 λεπτά”.

Ακολούθησε μια καλή ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων, που θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και η…φούρια των φιλοξενούμενων με την είσοδο τους για το δεύτερο 45λεπτο, έφερε τούμπα το ματς.

Αρχικά στο 47′ ο Καπρέτσος με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια (εκμεταλλευόμενος και την κακή εκτίμηση του Τσουλχάη στο βρεγμένο τερέν), ενώ στο 66′ ήταν η σειρά του Χρήστου να φτάσει στο γκολ, έπειτα από ωραία αντεπίθεση και ιδανικό πλασέ.

Παρά το σοκ όμως, ο Μέγας Αλέξανδρος έβγαλε αντίδραση και με κορυφαίο τον Καπετάνο, δημιούργησε αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Κάμπα. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ τρεις φορές (εκτός του τέρματος του Καπετάνου στο 84′), τόσο με τον Καφέ όσο και με τους Καπετάνο και Γιώργο Κίτσα.

Επόμενο παιχνίδι για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, το Σάββατο 17/2 εντός με τον Άρη Παλαιοχωρίου ενώ ο Αγροτικός Αστέρας θα υποδεχτεί στον Εύοσμο τον Αλμωπό Αριδαίας.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Κίτσας Λ., Τσουλχάη, Πετκάκης, Κουκουράκης (66′ Καφές), Τσιότρας, Ζαχαριουδάκης (74′ Πατσιαβούρας), Ποτουρίδης (90′ Τερζής), Κίτσας Γ., Κιρκιλιανίδης, Παρσόπουλος (56′ Καπετάνος)

Αγροτικός Αστέρας : Κάμπας, Ζώτος, Χατζηαθανασίου (46′ Ζουλούμης), Χατζόγλου, Κεχαγιάς, Ντούνιας, Μερτζάνης (90+ Γεωργιάδης), Χρήστου, Ματζίρης, Αθανασιάδης (81′ Λάμπρου), Καπρέτσος (65′ Ατζαμιδάκης)

δείτε το βίντεο του Bill Imathiotis με τα δύο γκολ του Μέγα Αλέξανδρου :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected