Αθλήματα

Απόλυτα έτοιμος ο Φίλιππος Βέροιας για τη μεγάλη πρόκληση του Final-Four! (video)

Το γεγονός ότι ο Φίλιππος αντιμετωπίζει την κάτοχο του τίτλου Νέα Ιωνία μπορεί να δίνει στην ομάδα της Βέροιας τον χαρακτήρα του αουτσάιντερ, δεν της στερεί όμως την ελπίδα.

Ο τεχνικός του Φιλίππου Γιώργος Τσικίνας μιλώντας για τον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του κυπέλλου γυναικών με τη Νέα Ιωνία (23/2, 17:30, ΕΡΤ3) στάθηκε στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του στο κυνήγι του ονείρου.

«Ο Φίλιππος είχε ως στόχο στη φετινή αγωνιστική να είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ μετά από τόσα χρόνια σε επίπεδο γυναικείου χάντμπολ. Η ομάδα μας έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, που έχουν αλλάξει τη δομή της. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκησα επιτροπή και τις παίκτριες μoυ, που είμαστε δεμένοι και παρόντες. Αντιμετωπίζουμε την νταμπλούχο, Νέα Ιωνία, έχουμε προετοιμαστεί γι’  αυτό. Πάμε να δώσουμε το 100% για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε ό,τι μας αξίζει. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο, να γίνει ένα όμορφο τουρνουά, ένα όμορφο διήμερο» τόνισε ο Τσικίνας.

Δήμητρα Μπατζαρακούδη

Ο Φίλιππος Βέροιας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό ημιτελικό με τη Νέα Ιωνία (23/2. 17:30, ΕΡΤ3) και η Δήμητρα Μπατζαρακούδη μοιράστηκε τις σκέψεις της με το e-handball.gr

Μαρία Παπαδοπούλου

«Έχουμε έρθει πολύ χαρούμενες εδώ. Έχουμε πετύχει τον έναν στόχο της ομάδας. Η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Δεν είναι η ομάδα που ξεκινήσαμε, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Η Ν. Ιωνία είναι φαβορί και μία από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν. Θα ήθελα να γίνει ένα καλό παιχνίδι, όσον αφορά την ομάδα, για ν’ αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τυχαία εδώ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected